Test
Talenttræning for U13/15


I Aalborg Håndbold vil vi gerne være med til at udvikle håndbolden i nordjylland. Vi tilbyder derfor ekstra input for U12 og U14 drenge. Drengene indstilles til træningen af deres træner og igennem dialog findes der en fælles holdning til sammensættelsen af træningsgrupperne.


U13


Der arbejdes på U13 niveau udelukkende med 2.års spillere. De træner i to grupper af ca. 25 spillere pr. gruppe. Træningen forgår i Gigantium 10 gange i løbet af sæsonen og der vil ikke i løbet af sæsonen bliver sorteret spillere fra. Derfor er det vigtigt for os at få en seriøs og vigtig dialog med trænerne omkring drengene.


U15


På U15 niveau arbejdes der ligeledes i to grupper, som begge holder til i Gigantium. Der arbejdes med en grupppe 2.års spillere og en grupe 1.års spillere. Gruppen af 1.års spillere udtages udfra en fællestræning hvor spillerne delager på opfordring fra deres træner. 2. års spillerne udvælges af Aalborg Håndbold ud fra det kendskab vi har til spillerne fra tidligere talenttræninger. Dog er der på U15 niveau stadig muligt at blive indstillet af sin træner, hvis vi skulle have overset drenge som bør tilbydes talenttræning. I modsætning til U13 grupperne, forbeholder Aalborg Håndbold sig på U15 årgangen retten til at sortere i gruppen. Det gøres primært fordi vi gerne vil sikre at kvaliteten i træningen står mål med det vi gerne vil tilbyde drengene.

Trænerteam:

U13
Jakob Stegger
U13
Per Jesssen
U15
Simon Saugstrup
U15
Jesper Saugstrup
   


Spørgsmål vedrørende talenttræningen kan rettes til:

Talentansvarlig - Per Jessen 72690656


 

 
Eksklusivpartnere