Vær med til at klæde Gigantium i rødt - warm up fest i Carlsberg Caféen

- 24/04/14
Så skal vi have håndbold-fest i Gigantium - igen.  Semifinale på søndag 27. april kl. 14.10 mod Skjern Håndbold. Vi banker en RØD FEST på benene i Gigantium, og Jutlander Bank, hovedsponsor i Aalborg Håndbold, giver en rabatkupon på 10. kr. til brug i boderne til alle, der møder op til kampen  i en rød trøje.

- Vi giver den lige en tand ekstra, så vi får stemningen og atmosfæren i Gigantium helt i top. Vi dekorerer alt, vi kan, med rødt, og vi opfordrer publikum til at hjælpe os med den røde stemning ved at møde op i en rød trøje, siger direktør Jan Larsen.

Rabatkupon på 10 kr. fra Jutlander Bank til alle, der møder op i en rød trøje, gælder også til warm up festen i Carlsberg Cafén før kampen - caféen åbner kl. 12.15, og her får du en to retters menu for kun 89 kr.

Menuen består af:  Kalv stegt som vildt med vildt sauce, tyttebær, asier, syltede agurker og pommes risoles med blåbærkage til dessert.

Du har desuden mulighed for at vinde flotte præmier i caféen, ligesom der bliver interviews med spillere og trænere fra både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.

Du kan tilmelde dig caféen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 
 
-
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere