​Vær med til at navngive vores nye maskot

- 07/08/20

Til den nye sæson kommer der fornyet liv i Jutlander Bank Arena! Der bliver nemlig arbejdet på højtryk for at få klargjort en Aalborg Håndbold maskot til den kommende sæson.

Sidste sæsons danske mesterskab bragte vores total op på fem DM-titler i alt – og nogle af jer har måske lagt mærke til, at der er sket en lille ændring i vores logo.

Med fem DM-pokaler i skabet har vi nemlig optjent retten til at få en stjerne i logoet som et symbol på de fem mesterskaber.

Denne stjerne har været inspirationskilden til vores nye maskot, som skal være med til at skabe yderligere liv på kampdage i Jutlander Bank Arena.

Vi har allerede haft navne oppe at vende såsom Goldie, Golden Star, Superstar, Star m.fl. – men vi vil gerne have din hjælp til at finde det helt rette navn til ham.

Der vil derfor blive oprettet en afstemning på vores Facebook-side, hvor du kan være med til at bestemme, hvilket navn der skal pryde kappen på vores nye maskot.

Inden vi afslører de endelige kandidater til afstemningen, så har du mulighed for at komme med dit bud på et navn og dermed måske få dit forslag med blandt de mulige kandidater til afstemningen.

Du kommer med dit forslag ved at hoppe ind forbi vores Facebook-side og komme med dit bud i kommentarfeltet på vores øverste opslag.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere