Vanskelig opgave onsdag i Herning

- 22/08/17
Der står en plads i kvartfinalen i Santander Cup på spil, når vi onsdag kl. 18.30 spiller på udebane mod liga-rivalerne fra HC Midtjylland. Det er derfor en meget vigtig kamp, som skal vindes, hvis målet om deltagelse i Final4 skal gå i opfyldelse.
 
HC Midtjylland er langt fra en ønskemodstander i 1/8-finalen, og der venter os en vanskelig kamp i det midtjyske. Vi skal finde de bedste af de bedste takter fra testkampene frem for at sikre os sejren.
 
HC Midtjylland har i denne sæson nordmanden Jonas Wille som træner sammen med Morten Secher, og nye spillere på holdet er målmanden Anders Petersen, tidl. SønderjyskE, stregspilleren Besard Hakaj, der er skiftet fra Skanderborg og højre fløjen Jonas Samuelsson, der er skiftet fra SønderjyskE. Væk er blandt andre Kristian Gjessing, der har indstillet karrieren, og Tim Winckler, der er skiftet til Ribe-Esbjerg HH.
 
Holdet tæller fortsat kendinge som Morten Slundt, Espen Lie Hansen, Eivind Tangen, Rasmus Carlsen, Lars Jakobsen, Jacob Østergaard og Dennis Kirkegaard.
 
HC Midtjylland har i weekenden pudset formen af ved Grimsrud Cup i Halden i Norge, og her blev det til en sejr på 37-32 over Halden HK, træner Jonas Willes tidligere klub, 27-27 mod Drammen HK med Kristian Kjelling ved træner-roret og nederlag på 34-30 til Mors-Thy Håndbold. 
 
Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere