Vanskelig udfordring på udebane mod formstærkt Skive-mandskab

- 01/03/16
Spændingen spidser til i Boxer Herreligaen. Alle 14 hold har meget på spil i de sidste fem runder i grundspillet, og når vi i morgen, onsdag kl. 20.00 spiller på udebane mod bundholdet, Skive FH, står vi over for en vanskelig opgave. Skibonitterne er sidst i rækken med 10 point, men har de nærmeste konkurrenter inden for rækkevidde og viste storform, da de fornyligt besejrede SønderjyskE 29-27.

Vi har brug for de to point for at nærme os top fire-holdene umiddelbart foran os og trække fra holdene omkring os i tabellen. Vi har altid haft det svært i Skive og har revanche til gode for nederlaget på 27-25 på hjemmebane i november.

Ser man på rundens hold fra sidste runde er begge klubber repræsenteret med to spillere, som alle kan få afgørende indflydelse på onsdagens kamp.  Skive FH med de to rutinerede, Mads Øris Nielsen og Andreas Toudahl, og vi med Emil Berggren og Martin Larsen. Netop Øris og Toudahl er med deres rutine vigtige for Skive i kampen for at undgå direkte nedrykning. De suppleres af holdets topscorer Michael Pedersen på venstre back og Nickolei Jensen som playmaker. Michael Pedersen er noteret for 102 mål i de første 21 runder, heraf dog godt 40 på straffekast. Martin Larsen er vores topscorer med 101 mål - heraf ingen på straffekast.

Skive har en stærk base i forsvaret, og med Andreas Toudahl tilbage efter længere skadespause har holdet muligheden for at skifte fra 6-0 til offensiv 5-1.

Vi skal bygge videre på det gode spil fra liga-kampen mod GOG og fra 1. halvleg mod Dinamo Bucuresti i lørdags.

Kampen spilles onsdag kl. 20.00 i Skive og dømmes af Michael Søegaard og Thomas K. Nielsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere