Vaskeægte topbrag i vente

- 09/10/20

Lørdag eftermiddag danner Jutlander Bank Arena ramme om kampen mellem Herre Håndbold Ligaens nummer 1 og 2, når GOG kommer på besøg. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Der er lagt op til et gigantisk brag. Vi kommer med maksimumpoint i bagagen efter syv hidtidige ligasejre, mens GOG ligeledes er ubesejrede – dog med et enkelt pointtab undervejs efter uafgjort ude mod Skjern.

Kampen er samtidigt også et opgør mellem de to seneste sæsoners nummer 1 og 2, og på trods af udskiftning på flere markante positioner er begge mandskaber altså stadig at finde helt i toppen.

Hos gæsterne har de bl.a. fået tilgang af Anders Zachariassen og Morten Olsen – og sidstnævnte har hurtigt taget dirigentstokken hos GOG-mandskabet, og han topper assistlisten i Herre Håndbold Ligaen med 37 målgivende afleveringer indtil nu.

For vores vedkommende har der ligeledes været en del udskiftning, men de nye spillere er faldet godt til i truppen, og det har indtil videre ført til lutter sejre i denne sæson – bl.a. over netop GOG i Super Cuppen i starten af september.

Sejrsstimen bliver nu sat på prøve i lørdagens topbrag, men vi er naturligvis stærkt opsatte på at hente endnu en sejr og dermed udbygge føringen i Herre Håndbold Ligaen.

 
Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.


Kan du gætte resultatet, har du mulighed for at vinde lækre præmier i samarbejde med kampens matchpartner, Vendsysselske Pebernødder - DELTAG HER

Du har også mulighed for at stemme på kampens spiller og vinde lækre præmier - ligeledes i samarbejde med Vendsysselske Pebernødder - hold øje med vores Facebook-side under kampen for at deltage. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere