Velkommen hjem, Sander

- 24/08/17
5.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena er klar til at byde Sander Sagosen velkommen ”hjem” fredag aften, når han løber på banen med sine nye holdkammerater fra Paris Saint-Germain. Den røde Aalborg Håndbold-trøje er skiftet ud med den tætsiddende blå-lilla Paris-trøje.
 
Sander Sagosen er videre i sit håndboldliv, og vi er klar til at møde Paris med vores ”nye” hold i den sidste test-kamp, inden det næste lørdag går løs i 888ligaen.
 
Paris er en håndboldmæssig udfordring af de store for Aron Kristjanssons tropper. Et Paris-mandskab med et spillerbudget 10-11 gange større end vores eget og med det store mål at vinde Champions League for første gang.
 
-Vi er stolte over at kunne præsentere et hold som Paris for vores trofaste publikum i Jutlander Bank Arena. Publikum fortjener sådanne oplevelser, og vi måtte melde udsolgt til kampen på kort tid. Kampen på fredag bliver en forsmag på, hvad der venter os i Champions League, når Paris kommer på besøg igen allerede søndag 15. oktober, siger direktør Jan Larsen.
 
Paris er jo ikke ”kun” Sander Sagosen. Stjernerne står i kø på holdkortet: Nikola Karabatic, Daniel Narcisse, Uwe Gensheimer, Thierry Ohmeyer, Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard, Luka Stepancic, Nedim Remili, Luc Abalo og  Luka Karabatic.
 
Den 67-årige cheftræner, Zvonimir ”Noka” Sedarusic, har tilstrækkelig kvalitet at vælge imellem, når han sender holdet på banen.
 
Vi glæder os til fredag kl. 19.30, når kampen fløjtes i gang.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere