​VELUX EHF Champions League kalder igen

- 28/09/19

Søndag er det tid til et nyt slag i VELUX EHF Champions League, når vi tager hul på gruppespillets tredje kamp på udebane mod slovenske Celje. Kampstart er kl. 17.00, og opgøret kan følges direkte på DR2.

To kampe og to 10-måls sejre er det blevet til i de første to opgør. Vi har dermed fået den start, vi havde håbet og ikke mindst troet på – og også mere til!

Søndag skal vi så forsøge at bygge videre på vores fortrinlige åbning, når vi løber på banen i Zlatorog Arena med plads til mere end 5.000 tilskuere.

Lørdag startede rejsen mod Slovenien, og vi tager afsted med ét mål for øje – der skal to point med i flyveren tilbage mod Aalborg.

Det bliver dog langt fra nogen nem udfordring. Celje løb ind i en vaskeægte afklapsning i deres seneste gruppekamp på udebane mod Barcelona, hvor de led et sviende nederlag på 45-21.

I åbningskampen derimod tvang slovenerne de tyske mestre fra Flensborg ud i en nervepirrende afslutning, hvor nordtyskerne til slut formåede at hive en kneben sejr på 24-25 i land.

Celje består af en fast stamme af slovenske spillere krydret med en enkelt portugiser og kroat. Holdet er fyldt med store hjemlige talenter samt nogle erfarne slovener, der bringer stabilitet til søndagens modstander.

De må betegnes som en fast bestanddel af VELUX EHF Champions League og med deltagelse for 8. sæson i træk, er Celje ualmindeligt godt bekendt med verdens største klubturnering. De vandt sågar turneringen tilbage i 2004.

Samme styrke besidder de dog ikke helt længere, men deltagelse i alle sæsoner siden 2004 på nær en enkelt vidner om det store internationale snit, som Celje har.

I gruppespillet for to sæsoner siden krydsede vi også klinger med slovenerne, hvor det i begge opgør endte med sejr til hjemmeholdet.

Som tidligere nævnt er kampstart søndag kl. 17.00, og du kan følge vores jagt på endnu en sejr direkte på DR2.

Du kan i øvrigt læse en udførlig beskrivelse af Celje-mandskabet lige her.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere