Verdens bedste håndboldspiller glæder sig til Aalborg igen

- 12/03/15
Han er den største af alle stjerner på FC Barcelonas hold, 30-årige Nikola Karabatic.  Netop kåret som verdens bedste håndboldspiller – igen. En komplet spiller i både forsvar og angreb. På søndag kl. 16.50 løber han igen på banen i Jutlander Bank Arena i Aalborg til 1/8-finalen i Champions League mod Aalborg Håndbold.
 
- De danske hold gør det altid godt i Champions League, spiller flot håndbold, og der er altid mange tilskuere og en god stemning til kampene, siger Nikola Karabatic til www.aalborghaandbold.dk. Vi vandt ganske vist begge kampe over Aalborg Håndbold i 1/8-finalerne sidste sæson, men er klar over, at vi skal være klar fra start for at matche dem. Vi er favorit til at gå videre set over de to kampe.  Vort store mål for denne sæson er at vinde Champions League, og derfor skal vi selvfølgelig vinde over Aalborg Håndbold for at komme videre.
 
Nikola Karabatic, der er af kroatisk-serbisk oprindelse, født i Nis i Serbien for snart 31 år siden, spillede fem sæsoner i THW Kiel, dernæst fem sæsoner i Montpellier og nu i FC Barcelona siden 2013. Han har med det franske landshold vundet 2 x OL, 3 x VM og 3 x EM.
 
-Jeg var meget slidt både fysisk og mentalt efter VM i Qatar, og er først nu ved at være oven på og helt klar igen efter at have været på skånekost i kampene i Liga Asobal, ligesom jeg sad helt over i den sidste kamp i gruppespillet i Champions League mod Besiktas – og slap for rejsen til Tyrkiet. Vi kommer til Aalborg i stærkeste opstilling og med fuldt tryk på hjemmeholdet, siger Nikola Karabatic, der glæder sig til igen at spille i Aalborg.
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere