Verdensklasse-håndbold søndag i Jutlander Bank Arena

- 08/11/19

På søndag slår vi atter dørene op til håndbold i absolut topklasse, når vi får besøg af det spanske storhold FC Barcelona i VELUX EHF Champions League.

I onsdags var der topopgør fra den hjemlige Primo Tours Liga på programmet, hvor vi kom tilbage på sejrskurs. Vi fik dermed den ønskede pointhøst som optakt til søndagens store udfordring, hvor al fokus nu er rettet mod.

Med den yderst vanskelige opgave i vente skal vi spillemæssigt løfte vores niveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om sejren – det er vi dog også overbeviste om, at vi har evnerne til.

Vi har vist i vores seneste VELUX EHF Champions League hjemmekamp, hvor vi slog SG Flensburg-Handewitt, at vi kan spille op mod alle mandskaber, når vi rammer dagen – og det kræver en præstation på minimum samme niveau, hvis vi skal tage point mod FC Barcelona.

Det spanske storhold tabte deres første CL-kamp på udebane mod MOL-Pick Szeged, men på nær denne kamp har de affærdiget al modstand denne sæson og vundet samtlige de resterende kampe i ganske overbevisende stil.

Kigger man på holdkortet bliver man mødt af spillere som Aron Palmarsson, Luka Cindric og Dika Mem for blot at nævne nogle af profilerne. Læg dertil bl.a. danske Kevin Møller, Lasse Andersson og Casper U. Mortensen – sidstnævnte har dog endnu ikke været i aktion i denne CL-sæson grundet en skade tilbage fra VM-slutrunden.

Skal vi have point på søndag, kræver det altså som tidligere nævnt, at vi skal op på den helt store spillemæssige klinge. Det samme gør sig gældende for støtten på lægterne, hvor vi får brug for al den opbakning vi kan få – og vi ved, at Jutlander Bank Arena altid er garant for en forrygende kulisse.

Der er stadig ledige billetter til dette brag af en håndboldkamp, så skynd dig forbi vores billetshop og køb din billet og oplev håndbold i absolut verdensklasse på tætteste hold. Kampstart er kl. 16.50.

Vil du læse en mere udførlig beskrivelse af FC Barcelona, kan du klikke lige her.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere