Vestjysk besøg i Jutlander Bank Arena

- 04/12/20
      
Lørdag eftermiddag skal vi i ilden igen, når Lemvig-Thyborøn kommer på besøg i HTH Herreligaen. Kampstart er kl. 14.00.

Vestjyderne indtager i øjeblikket ligaens sidsteplads med to point efter 14 kampe, mens vi topper tabellen med 23 point.

I vores foregående møde i indeværende sæson hentede vi en sikker otte-måls sejr på udebane, og vi går også ind til lørdagens kamp som store favoritter.

Samtidigt har vi også respekt for opgaven, og vi var så sent som sidste sæson presset til det yderste af Lemvig-mandskabet. Først på hjemmebane, hvor vi hentede en sejr på et enkelt mål, og sidenhen på udebane, hvor vi spillede uafgjort 22-22.

Midt på ugen spillede vi et hæsblæsende opgør i Jutlander Bank Arena mod FC Barcelona, hvor vi til allersidst måtte se os besejret.

Der var dog et væld af gode takter fra denne kamp, som vi kan tage med videre til lørdagens opgør, hvor vi går efter at komme tilbage på sejrskurs efter to nederlag den seneste uge.

Vi går dermed samtidigt efter at udbygge en flot stime. Med point i opgøret kan vi således udbygge vores stime til 22 kampe som ubesejret på hjemmebane i HTH Herreligaens grundspil.

Opgøret fløjtes i gang kl. 14.00, og du kan følge med i tekst på tophaandbold.dk/livescore.


Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? I samarbejde med Beierholm kan du tippe kampens resultat og få muligheden for at vinde en fed præmie - gæt med her. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere