​VI ER DANSKE MESTRE!!!!

- 09/06/19

Hvilken opbakning. Hvilken kamp. Hvilken dag. Hvilken sæson – ja, hvilken triumf. Sæson 2018/2019 sluttede på fornemmeste vis med ’The Double’ efter finalesejr på 38-32 over GOG i den afgørende finalekamp.

09.06.2019 vil for altid stå som en historisk dag for Aalborg Håndbold. Det blev dagen, hvor vi sikrede os vores fjerde DM-titel og samtidigt dagen, hvor klubbens første ’The Double’ blev en realitet.

Fra kampens første fløjt spillede vi sprudlende håndbold i en mindst lige så sprudlende kulisse i en fuldstændig udsolgt Jutlander Bank Arena med 5.000 feststemte tilskuere på lægterne.

GOG smed kampens første scoring i mål, men derfra lagde vi os i teten. Det blev den eneste føring til gæsterne, og vi spillede os efterfølgende til DM-guldet i overbevisende stil.

I dag blev vi anført af Janus Smarason, der blev vores topscorer med 9 scoringer, men som så mange gange før, er der én ting, der overstråler alt – sammenholdet.

Igen stod vi sammen og spillede som en unik enhed, der nægtede at gå fra banen uden guldet om halsen – og det kom vi heller ikke.

Vi var igen uden Ómar Ingi Magnússon, men netop kendetegnende for triumfen er, at næste mand altid stepper op – og vi giver aldrig op men rykker i stedet tættere sammen i klubben på vej mod de ultimative mål.

Et af disse blev altså opfyldt i dag 9. juni 2019, hvor vi kan kalde os vindere af ’The Double’. 
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 9, Sebastian Barthold 6, Magnus Saugstrup 6, Henrik Møllgaard 6, Mark Strandgaard 3, Jesper Meinby 3, René Antonsen 3, Tobias Ellebæk 2.

Målscorere for GOG Håndbold:
Odinn Rikhardsson 10, Lasse Møller 8, Niclas Kirkeløkke 6, Emil Jakobsen 3, Emil Lærke 2, Oscar Bergendahl 2, Lars Hald 1. 

Redninger:
Mikael Aggefors: 5/20 (25%)
Kristian Sæverås: 8/22 (36%)

Ole Erevik:  4/21 (19%)
Frank Mikkelsen: 7/27 (26%)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
GOG Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding. 

Dagens tilskuertal i en udsolgt Jutlander Bank Arena var 5.000.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere