Vi er i finalen i Final4 mod AG København søndag i Gigantium

- 04/02/12
Fremragende målmandsspil af Ole Erevik kampen igennem og syv scoringer af Johan Jakobsson banede vejen for vores første deltagelse i en finale. Vi besjerede Nordsjælland Håndbold 22-19 efter føring på 14-8 ved pausen.

Erevik havde 15 redninger i 1. halvleg - og 25 i alt - det gav en redningsprocent på 57. Klasse.

I finalen venter det stjernespækkede mandskab fra AG København, der i sin semifinale besejrede AJAX København fra 1. division med 29-25.

Vi kom dårligt fra start i semifinalen. Sjællænderne førte 3-.0, men så tog højre siden i angrebet fat. Vi var uden skadede Jan Lennartsson på højre fløj, og her spillede Martin Larsen i stedet. Først begyndte Johan Jakobsson at bombe løs, og så scorede Larsen to gange.

Fra 3-3 efter godt 11 minutter kom vi foran 7-4 og med godt forsvarsspil og den ene redning efter den anden i målet af Ole Erevik gik vi til pausen med en fortjent føring på 14-8.

2. halvleg blev til gengæld en ret bedrøvelig affære i vort angreb, hvor det kun lykkedes at score otte mål, og heraf næsten ingen fra bagkæden, hvor spillet slet ikke fungerede.

Vi førte 20-15 med syv minutter tilbage, og det lykkedes Nordsjælland at komme helt op på 21-19, fordi vi afsluttede dårligt og mistede mange afleveringer.

Uanset spillets niveau, så er finalepladsen hjemme, og AG København får søndag kl. 16.10 mulighed for revanche for nederlaget til os i ligaen i oktober i København. AG København havde heller ikke det store spil fremme i semifinalen mod AJAX København, der leverede en flot fighterindsats og var foran i begyndelsen af kampen.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere