VI ER I SEMIFINALEN !!!!

- 30/04/17
Vi er i semifinalen !!!

Det er en kendsgerning efter den overbevisende sejr  på 32-24 over Skjern Håndbold. Dermed snupper vi førstepladsen i puljen, hvor tre hold slutter med ni point. Placeringen i grundspillet er afgørende, og derfor vinder vi foran Skjern og med GOG på tredjepladsen.

Vi møder  de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen, og på grund af sejren i grundspillet har vi fordel af hjemmebane i første kamp - og i en eventuel tredje kamp, hvis der bliver en sådan.

Første kamp spilles i Jutlander Bank Arena onsdag 10. maj kl. 20.30.

Skjern Håndbold forsøgte sig med syd mod seks-spillet i det første kvarter af kampen og fulgte med til 4-4 efter 10 minutter. Derefter begyndte vi at trække fra ved primært at udnytte de tekniske fejl, gæsterne begik. Det gav kontraer, og her brillerede Patrick Wiesmach med en fantastisk kamp og otte scoringer. Nogle helt i topklasse og andre, hvor han kunne smide bolden i tomt mål, fordi målmanden var ude.

Vi gik til pausen foran 18-13, og efter pausen var der ingen tvivl om udfaldet. Vi kunne endda have scoret flere mål, hvis vi havde scoret på store chancer mod Tibor Ivanesevic.

En forløsende sejr, som betyder, at vi har indfriet sæsonens målsætning om at være med til at spille om medaljer.

Men vi vil mere end det !!!

Flot opbakning af 4.677 tilskuere - sæsonrekord igen, og en fantastisk stemning i Jutlandert Bank Arena.

Stor tak til alle på lægterne.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere