Vi er på rette vej trods knebent nederlag i Kolding

- 15/10/11
Det blev en kamp, som vi så ofte tidligere har oplevet mellem de to mandskaber. Utroligt tæt, og de små marginaler blev afgørende i slutfasen. Sejr til KIF Kolding på 28-27 efter 13-12 ved pausen. 

Kolding førte det meste af kampen, men vi var med hele tiden og foran 17-15 kort ind i 2. halvleg.

Kampen blev i realiteten afgjort på en meget tvivlsom dommerkendelse ved stillingen 22-22, da Kristian Kjelling var i gennemebrud og skød. Dommerne dømte skridt, og Kjelling havde ikke en chance for at stoppe sit skud. Alligevel takserede de to urutinerede dommere det til to minutter til Kjelling for at afslutte efter fløjtet. Kolding udnyttede det efterfølgende overtal til at gå til 25-22, og selv om vi fightede ufortrødent videre, så var det forgæves. Kolding vandt 28-27. 

Trods nederlaget kan vi konstatere, at vi er på rette vej. Spillerne kæmper for hinanden og for holdet, og selv uden forsvarskrumtappen Jacob Bagersted, der ikke er kommet over den skulderskade, han pådrog sig i kampen mod Team Tvis Holstebro, fungerede forsvaret perfekt med Olexandr Shevelev godt kæmpende. 

På højre fløjen brillerede Jan Lennartsson med otte scoringer på trods af, at han var været syg hele ugen op til kampen. Søren Pedersen kom på mål i 2. halvleg og havde flere gode redninger, ligesom både René Antonsen og Martin Larsen fik spilletid. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere