Vi forstærker truppen med Mads Mensah Larsen

- 13/08/12
Et af dansk håndbolds største talenter, Mads Mensah Larsen, 21 år, er med omgående virkning tiltrådt som spiller hos os på en tre-årig aftale.

Den unge landsholdsspiller har de seneste tre sæsoner været på kontrakt i AG København.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes at sikre os en så markant profil i dansk håndbold i skarp konkurrence med danske og udenlandske topklubber, siger direktør Jan Larsen.

- Mads Mensah Larsen er et dansk håndbolds største talenter, allerede med flere A-landskampe og erfaring fra mange tætte kampe i Champions League. Han tilfører vort hold en ekstra dimension i både hurtighed og skudstyrke, og med ham på holdet understreger vi vores ambition om at spille med i den absolutte top i ligaen, siger Jan Larsen, der samtidig glæder sig over, at enegiselskabet Nordjysk Elhandel klar som hovedsponsor for sjette sæson i træk.  

Aftalen med Mads Mensah Larsen er bl.a. kommet i stand via et samarbejde med Det Faglige Hus, der bliver personlig sponsor for Mads Mensah Larsen.

- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold, som er en klub med ambitioner om at vinde titler og præge toppen af dansk håndbold. Jeg satser på at udvikle mig yderligere som håndboldspiller, og det får jeg mulighed for i Aalborg Håndbold i selskab med dygtige trænere og dygtige medspillere, siger Mads Mensah Larsen, der ved siden af håndbolden kan fortsætte sine studier ved universitetet i Aalborg.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere