Vi gjorde det: AG Købehavn besejret i egen hule

- 29/10/11
Vi gjorde det!!

Fantastisk indsats over 60 minutter - og kun ved 1-0 var de københavnske storfavoritter foran. Det holdt hårdt til sidst, men set over hele kampen var det en yderst fortjent sejr til os. Vi var det bedste hold på dagen - og skønt at lykkes at vinde over stjerneparaden af AG-spillere. Godt for selvtilliden og ikke mindst godt med to point i tabellen.

Det var det kun andet nederlag til AG København nogensinde til et dansk hold - og det første af slagsen på egen bane - og flot, flot af Hedins tropper, der fem minutter ind i 2. halvleg var blev svækket, da højre backen Johan Jakobsson måtte udgå for resten af kampen med lyskeproblemer efter sin femte scoring i kampen.

Hjemmeholdet kom foran 1-0, men den resterende del af 1. halvleg stod der Aalborg Håndbold på. I stærk kontrast til mange af de tidligere kampe spillede vi meget disciplineret i angrebet, og i forsvaret blev der lukket godt af. Olexandr Shevelev skiftede med Johan Jakobsson i forsvaret, og samarbejdet i firblokken fungerede godt. Ole Erevik stod godt, og det gav flere kontraer, mens AG København ikke fik en eneste kontra i 1. halvleg.

Vi fortsatte de gode takter i 2. halvleg, og efter fem minutter scorede Johan Jakobsson til føring 17-12 - i samme aktion, som han blev skadet. Hans fravær gav problemer både i angreb og forsvar, og i de næste 10 minutter scorede vi kun et mål, så AG kom på 17-18.

Håvard Tvedten øgede til 19-17 på en fantastisk flot teknisk deltalje på et vip langt ude fra benen fra Kristian Kjelling.

Med ni minutter tilbage nåede AG København på 21-21, og man frygtede det værste, som det tidligere er set i hjemmeholdets kampe: at de slår til og vinder alligevel. Så tog Kjelling fat, og vi kom foran 23-21 og 24-22 med tre minutter tilbage. Vi scorede til 25-23 med to et halvt minut tilbage. Det blev holdets sidste mål, men til gengæld nok, for AG København scorede kun en enkelt gang efter flot fight i forsvaret.

Så kunne jubelen bryde løs.

Stort til lykke til hele truppen. .


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere