Vi gør klar til tidligt topopgør ude mod GOG på lørdag

- 07/10/15
GOG er på førstepladsen i Boxer Herreligaen, og vi deler tredjepladsen med tre andre hold, efter at Skanderborg Håndbold kom på andenpladsen, da de tog hul på syvende spillerunde i mandags.

Det er første gang i syv år, GOG er på førstepladsen i ligaen, så håndboldinteressen er igen på kogepunktet i det sydfynske. Det får vi for alvor at føle foran op mod 2.000 tilskuere i en tætpakket GOG Arena lørdag kl. 17.10.

- Det er glædeligt, at GOG er tilbage i toppen af ligaen, og det overrasker mig ikke, at de klarer sig godt i denne sæson. De har en god stamme på holdet fra sidste sæson og har fået tilgang af spændende spillere, siger direktør Jan Larsen.

- Det bliver en rigtig topkamp. Vi plejer at spille tætte kampe i GOG. En sejr kræver, at vi kommer op på samme niveau som i kampene mod Skjern og BSV. Sker det, så vinder vi også, siger Jan Larsen.

GOG har vundet fire af de første seks kampe, spillet uafgjort mod SønderjyskEog tabt til KIF Kolding København. Sejrene er kommet mod Team Tvis Holstebro, Skive FH, Århus Håndbold og sidst, men ikke mindst ude mod Skjern.

Kampen kan ses direkte på TV 2.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere