Vi skal i gang med to point mod Nordsjælland

- 06/09/11
Onsdag kl. 19.30 fløjter dommerne Jens Nybo  og Leif Poulsen op til sæsonpremieren i Gigantium Arena.

Aalborg Håndbold mod Nordsjælland Håndbold.

Et spændende opgør - ikke mindst fordi det er altid er interessant at se, hvordan vi selv står - og hvordan  modstanderne står. Og vi vil gerne have revanche for et par nederlag i slutningen af sidste sæson.

- En god start og to point er meget vigtig for os, siger cheftræner Jakob Vestergaard. Vi vil med i toppen, og det vil Nordsjælland også. De har ligesom os skiftet ud på mange positioner. Selv om dygtige spillere har forladt klubben, så er der også kommet andre til. Jeg vil alligevel fremhæve to af gengangerne fra sidste sæson - i målet den bundrutinerede og dygtige målvogter Peter Nørklit, og angrebsspillet styres af den snu og hurtige Chris Jørgensen. Vi skal have styr på begge, hvis vi skal tage de to point.

- Det siges, at når man har fundet et ståsted, så kan man række ud efter stjerne. Jeg håber, at vi har fundet et ståsted. I onsdagens pokalkamp i GOG var det svært at få øje på. Men via super-fight og Kristian Kjelling i superman-rollen, så kom vi alligevel videre i pokalen. Vi har stadigvæk et stort arbejde i begge ender af banen. I angrebet handler det meget om at finde det kollektive spil og dermed princippet om, at vi gør hinanden bedre. I forsvaret handler det om at overholde de faste regler, vi spiller efter, siger Jakob Vestergaard.

Nordsjælland, der har Kristian Kriastensen som ny træner i stedet for Henrik Kronborg, har sagt farvel til Mads Larsen, Morten Slundt, Nikolaj Markussen, Frederik Börm og Chr. Meijer. Nye er brødrene Sebastian og Nikolaj Koch-Hansen, Anders Christensen, islændingen Olafur Gudmundsson og Michael Riis.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere