Vi vandt sølvet - og det er vi stolte af

- 16/05/14
Vi vandt sølvet, og det er vi stolte af. Stort til lykke til KIF Kolding København med det danske mesterskab - fuldt fortjent efter to tætte finalekampe. 

Vi døde med skoene på og kan med sølvmeldaljerne om halsen se tilbage på en flot sæson med 1/8-finale i Champions League og sølv i ligaen. 52 kampe er spillet med et trup, der har været hårdt ramt af skader, men hvor der altid er blevet fightet. 

Også i den anden DM-finale præsterede vi flot forsvarsspil, og Ole Erevik diskede op med mange flotte redninger. Det kneb imidlertid igen i angrebet, hvor vi havde det svært, men alligevel var vi foran både 14-13 og 15-14 midt i halvlegen, men vi scorede kun to mål i det sidste kvarter, hvor vi bl.a. misbrugte tre straffekast på Kasper Hvidt. 

Mesterskabet til KIF Kolding København betyder, at holdet er direkte kvalificeret til Champions League, mens vi tror og håber på, at dansk håndbold får et wild card i turneringen. Det går i givet fald til os. Afgørelsen herom falder midt i juni. 

Sølvet skal fejres, og det sker i morgen lørdag kl. 14.00 i Gigantium, hvor alle er velkomne til at møde op og hylde spillere, der selv står for serveringen af de gratis øl. Samtidig benytter vi lejligheden til at tage afsked med de spillere og trænere, der forlader os. 

I forbindelse med DM-finalen blev årets hold i ligaen kåret, og her er både Håvard Tvedten og Jacob Bagersted med. Stort til lykke til dem. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere