​Videre i Santander Cup

- 06/04/18

En solid holdindsats gav en 19-28 sejr i aftenens 6. runde kamp på udebane mod Fredericia HK 1990. Pausestillingen var 10-15.

Fra start kom vi ud i et højt tempo, og vi var indstillet på at komme godt fra land. Det havde specielt Andreas Holst i sinde at vise, og med vores første tre scoringer alle sat ind af ham, sørgede han for en god start.

Vi udbyggede føringen stille og roligt, og efter et kvarters spil var vi i front med seks. I slutningen af halvlegen begyndte vi dog at slække lidt på koncentrationen og faldt lidt i gear. Det udnyttede hjemmeholdet til at hænge på, og ved pausen var stillingen derfor 10-15.

Efter en tur i omklædningsrummet kom vi igen ud med forøget koncentration. Det fik vi omsat til en større føring, som undervejs i anden halvleg var oppe på 10 mål.

Mod afslutningen blev sejren kørt stille og roligt i land, og det endte med en sejr på 19-28.

Undervejs bed Fredericia rigtig godt fra sig, og topholdet fra 1. division gjorde en god figur foran det rekordstore hjemmepublikum, der i dag sneg sig op lige i underkanten af 1.000 tilskuere.

Med sejren er vi nu videre fra 6. runde i Santander Cup. Afviklingen af turneringen går nu over til Dansk Håndbold Forbund, hvor turneringen fortsætter efter sommerferien.

Kampen gav dermed et godt afsæt frem mod de kommende slutspilskampe, som starter onsdag på udebane mod TTH Holstebro. Vores hjemmekampe kan du købe billet til lige her.  

MATCHFACTS:

Målscorere for Fredericia HK 1990:
Jakob Mikkelsen 5, Jacob Kuhne 3, Jimmi Elmgaard 2, Jakob Frederiksen 2, Rune Andersen 2, Kristoffer Frank 1, Marcus Rahbek 1, Kasper Nielsen 1, Kasper Young 1, Frederik Krarup 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 7, Andreas Holst 7, Simon Hald 3, Buster Juul 3, Patrick Wiesmach 2, Tobias Ellebæk 2, Jacob Hessellund 2, Lovro Jotic 1, Janus Smarason 1. 

Udvisninger:
Fredericia HK 1990: 3 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere