Vidste du - om KIF Kolding og Aalborg Håndbold

- 25/09/12

Nedtællingen er i fuld gang til braget på lørdag kl. 17.10 i Brøndby.-Hallen, hvor vi møder KIF Kolding i deres debut på den nye hjemmebane på Vestegnen. En hal, hvor vi har gode erfaringer i kraft af sejren sidste sæson over AG København i de samme omgivelser.

Du kan følge kampen direkte på TV 2 som Super Matchen - stationens ugentlige højdepunkt på håndboldfronten. Kampen byder da også på en stjerneparade af spillere anført af Kim Andersson, der i lørdagens kamp mod Skjern gav prøver på sit fantastiske skud og scorede otte kasser.

Vidste du for øvrigt.....


at KIF Kolding fortsat er med i EHF Cup efter to gigant-sejre over Great Danes fra London. Modstanderen i næste runde er HC Lovcen fra Montenegro med første kamp hjemme 13.-14. oktober og returkamp ude weekenden efter.

- at KIF Kolding til gengæld er ude af pokalturneringen. Det skete før sommerferien med et nederlag til Århus Håndbold. Vi er klar til kvartfinalen i pokalen - tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena mod Team Sydhavsøerne fra 1. division.  Vinderen her deltager i Final4 i den første weekend i februar.

- at Kim Andersson er topscorer for KIF Kolding med 14 mål efter tre kampe. Lasse Boesen og Stefan Hunstrup er begge noteret for 10 mål.

- at Håvard Tvedten er topscorer for os - også med 14 mål. Johan Jakobsson og Kristian Kjelling har begge scoret 10 mål.

- at vi topper tilskuer-listen i ligaen efter tre kampe med tilsammen 7.060 tilskuere. KIF Kolding er på fjerdepladsen på listen med 5.133 tilskuere i alt.

- at kampen på lørdag skal dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

- at KIF Kolding sidste sæson sluttede på fjerdepladsen i ligaen efter at have tabt bronze-kampene til Team TVis Holstebro. Vi sluttede på femtepladsen.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere