​Vigtig kamp i Aarhus

- 06/03/21

Søndag kl. 15.00 fløjtes der til start i 23. spillerunde af HTH Herreligaen. Modstanderen er Århus Håndbold, og du kan følge kampen direkte på deres hjemmeside via dette link.

Oven på fire positive coronatilfælde i løbet af ugen blev de resterende spillere testet lørdag. Disse viste sig heldigvis alle at være negative, og drengene fik derfor muligheden for at få gennemført en god omgang træning, inden det går løs i Aarhus søndag eftermiddag.

De fire coronaramte spillere er naturligvis ikke med i søndagens kamp mod Århus, og det samme gælder desuden Sebastian Henneberg og Buster Juul, der fortsat sidder ude med skader.

Fire af vores U19-spillere er derfor indlemmet i truppen. Det drejer sig om Søren Brunsborg, Victor Kløve, Valdemar Hermansen og Christian Termansen, der alle er en del af holdet, der skal jagte to vigtige point i Aarhus.

Det spidser til i HTH Herreligaen forud for de sidste fire spillerunder, og hvert et point kan vise sig at få afgørende betydning for slutstillingen.

Tidligere på ugen har vores nærmeste konkurrenter hentet sejre, og GOG samt Bjerringbro-Silkeborg har spillet samme antal kampe som os.

GOG topper tabellen med 37 point, mens BSH følger efter med 33 point – samme antal som os, men BSH-mandskabet indtager andenpladsen, da de er bedre indbyrdes. På fjerdepladsen følger TTH Holstebro med 32 point, efter de lørdag slog TMS Ringsted - TTH-mandskabet har spillet en enkelt kamp mere end os. 

Intet er derfor afgjort i en tæt top, og søndagens kamp er dermed utrolig vigtig – og trods en turbulent uge er vi klar til at give den fuld gas i jagten på de to point.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere