Vinder af Super Cup 2012: Aalborg Håndbold

- 29/08/12
Det var en stolt direktør Jan Larsen, der dagen derpå evaluerede på gårsdagens triumf foran 3.112 veloplagte tilskuere i Gigantium. 

- Når der kun er tre titler at spille om i dansk håndbold, er det selvfølgelig fantastisk at have den første titel i hus så tidligt på sæsonen, og vi drømmer om mere, siger Jan Larsen. Jeg mener også, at vi har noget at have vores optimisme i. Truppen ser stærk ud med nye dygtige spillere suppleret af rutinerede kræfter - alt sammen godt dirigeret af trænerduoen Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre.

- Vi har ikke tid til at hvile på laubærrene. Allerede på lørdag spiller vi en meget vigtig 1/8 finale i pokalturneringen i Holstebro. En vanskelig opgave, men med stor optimisme i truppen - og allerede næste onsdag går det løs med den første kamp i ligaen - på hjemmebane i Gigantium mod Skive fH.

- Vi takker for den store opbakning på lægterne i gårsdagens kamp. Igen flere end 3.000 tilskuere. Det virker som den ottende spiller på banen for os. Super Cuppen blev arrangeret af Divisionsforeningen, og derfor var det ikke med det sædvanlige indløb, musik o.s.v. Mange har over for os givet udtryk for alt for høj musik under kampen, og jeg er helt enig. Vi fik det ændret til 2. halvleg, og sådan bliver niveauet også frem over. Vi vil høre jer publikum, siger Jan Larsen


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere