Vinderen af Red Power-konkurrencen fundet

- 12/12/11
Red Power er et strøm-koncept i samarbejde mellem Aalborg Håndbold og vores hovedsponsor, Nordjysk Elhandel, og her har man i en periode kunnet sikre sig deltagelse i en konkurrence om to rejser til EM i Serbien i januar ved at skifte til Red Power og Nordjysk Elhandel.

Fristen for at deltage i konkurrencen udløb i fredags, og blandt dem, der har skiftet, er den heldige vinder nu fundet.  Det blev John Holm, Storvorde.

Direktør Jan Larsen overrakte før kampen i lørdags præmien på to billetter til EM i Serbien i januar med fly og hotel. John Holm var selv forhindret i at være til stede, og Jan Larsen overrakte i stedet præmien til hans hustru, Helle Eiler.

Nordjysk Elhandel og Aalborg Håndbold takker de mange, der har valgt at skifte til Red Power og Nordjysk Elhandel, og gør opmærksom på, at det fortsat er muligt at skifte til Red Power og Nordjysk Elhandel og dermed støtte Aalborg Håndbold gennem sit el-forbrug. Du kan skifte ved at gå ind på www.redpower.dk

Når du skifter til Nordjysk Elhandel, får du to billetter til en af Aalborg Håndbolds kommende hjemmekampe i ligaen.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere