VM-sølv til Sander - også på All Star holdet

- 29/01/17
Sander Sagosen rejser hjem fra VM i Frankrig med en sølvmedalje i kufferten efter en flot slutrunde med ni kampe på godt to uger. Det er kendsgerningen efter en fransk finalesejr på 33-26 efter føring på 18-17 ved pausen. Norge havde føringen i de første 28 minutter, men så var det slut for nordmændene. 

Sander Sagosen er dermed med til at sikre Norge den første medalje nogensinde. Han havde en vanskelig kamp og scorede et enkelt mål på fem forsøg. 

Efter VM-finalen blev slutrundens All Star-holdet udtaget, og her blev Sander Sagosen fortjent udtaget til pladsen som venstre back. 

Stort tillykke med sølvet og udtagelsen til All Star-holdet. 

I hele VM har Sander Sagosen og Bjarte Myrhol været blandt de absolutte profiler på det norske landshold, og nu har de fem dage til at sunde sig i, inden de på lørdag står ansigt til ansigt som modstandere i Santander Final4 i Gigantium i Aalborg, når Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold mødes i semifinalen. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til Final4, så har du fortsat mulighed for det her på www.aalborghaandbold.dk

Programmet ser således ud: 

Lørdag 4. februar - semifinaler: 

Kl. 14.10: Bjerringbro-Silkeborg - KIF Kolding København
Kl. 16.10: Skjern Håndbold - Aalborg Håndbold

Søndag 5. februar:

Kl. 14.00: Kampen om 3.-4. pladsen
Kl. 16.00: Finale. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere