VM-sølv til Saugstrup - og på All Star-holdet

- 30/07/17
Øv, øv. Så tæt på VM-guldet, og så er det "kun" en sølvmedalje, der er med i tasken på hjemturen i morgen fra U 21 VM i Algeriet. 

Det stod 34-34 efter ordinær tid i finalen. I en super-dramatisk afslutning scorede Magnus Saugstrup til 34-33 med 14 sekunder igen. Spanierne udlignede, men da Magnus tog et hurtig opgiverkast, blev der dømt straffekast til danskerne. Topscorer Lasse Møller skulle skyde, men misbrugte desværre. 

Omkampen var tæt helt, og danskerne var igen tæt på triumfen. men det glippede i de sidste sekunder, så Spanien vandt 39-38 på et mål af Daniel Dujshebaev, næste skud på stammen i Dujshebaev-dynastiet.  

Magnus Saugstrup scorede otte mål i finalen. 

I dag ærgrer de sig forståeligt, men generelt kan spillerne se tilbage på en super-flot slutrunde - deres sidste som U-landsholdsspillere. 

Magnus Saugstrup, netop fyldt 21 år, kom fortjent på turneringens All Star-hold. Det samme gjorde GOGs Lasse Møller, der også blev kåret til turneringens mest værdifulde spiller. 

På fredag mødes netop de to i sæsonens første testkamp for både Aalborg Håndbold og GOG - i en kamp i SEF Arena i Gudme. 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere