Warm Up Zone og Afterparty til Santander Final4

- 10/01/17
Mange tilskuere, tophåndbold med spænding og dramatik krydret med masser af muligheder for at deltage i Warm Up Zone og Afterparty.

Det skorter ikke på oplevelser og underholdning ved Santander Final4 i Gigantium lørdag 4. februar og søndag 5. februar, når Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold kæmper om pokal og medaljer.
 
Allerede lørdag 4. februar kl. 12.15 slår vi dørene op til Warm Up Zone, hvor du har mulighed for at bestille spisning til kun 99 kr. Menuen er: Langtidsbraiseret dyrebov serveret med nøddekartofler, vildt sauce og honningbagte rodfrugter. Dessert: Pærtetærte med creme fraiche med vanilje.
 
Bestil her senest 24 timer før.
 
Når de to semifinaler er spillet, går det populære band, Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene, på scenen til Afterparty.  Alle, der billet til håndboldkampene, kan deltage i Afterparty, hvor der er mulighed for at bestille spisning til kun 85 kr.

Her er menuen, der serveres fra kl. 19.00: Svinemørbrad a la creme med små kartofler samt grøn salat med tomat, agurk, radiser og hjemmelavet dressing. Hertil brød og smør.
 
Bestil her senest 24 timer før.
 
Afterparty slutter kl. 21.00.
 
Søndag 5. februar er finaledag, og her slår vi igen dørene op kl. 12.15 til Warm Up Zone med mulighed for igen at bestille spisning til kun 99 kr.

Menuen er: Marineret unghanebryst med knust kartofler, krydderurter og hvidløg serveret med rustikke grøntsager og krydret tomatsauce. Dessert: Panna Cotta med rosmarinsyltede ananas.

Bestil her senest 24 timer før.
 
Godt 7.000 har allerede sikret sig billet til Santander Final4. Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampene på www.
 
Programmet ser således ud:
 
Lørdag 4. februar – semifinaler:
 
Kl. 14.10: Bjerringbro-Silkeborg – KIF Kolding København
Kl. 16.10: Skjern Håndbold – Aalborg Håndbold
 
Søndag 5. februar:
 
Kl.  14.00: Kamp om 3.-4. plads
Kl. 16.00: Finale.
 
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere