Wiesmach: Gensyn med Aalborg som ny dreng i klassen

- 27/07/16
- Skovdalen ligner sig selv som for seks år siden, og Stefan Madsen, som også var assistenttræner dengang, ser seks år ældre ud...

Patrick Wiesmach tørrer sveden af panden efter de 3.000 meters løb, men har alligevel overskud til at at være spydig på assistenttrænerens bekostning på sin første træningsdag i Aalborg Håndbold.

Sidste sæsons suveræne ligatopscorer, Patrick Wiesmach, er back in town efter seks år i Team Tvis Holstebro. Spændt på de nye udfordringer, der venter.

- De seneste fem sæsoner har jeg været en af de "gamle" i Holstebro og med til at tage godt imod de nye i klubben. I dag er det mig, der er ny, selv om jeg kan genkende mange af tingene. Det er altid specielt at være en af de nye, siger Patrick Wiesmach.

Patrick Wiesmach er tilbage - seks år ældre, "uddannet" ligaspiller og fysioterapeut.

-Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Aalborg Håndbold, og selv om opstarten altid er hård, er det sådan det er. Selv om man glædede sig til, at sidste sæson skulle slutte, så er der i løbet af ferien opstået et tomrum, så man glæder sig til at komme i gang med at træne igen. Træningen er jo blevet en livsstil, og når jeg ser på vores træningsplan, så er der heller ikke plads til så meget andet i de første par måneder, smiler Wiesmach. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere