Wiesmach meldt klar til Skjern-kampen

- 17/03/17
Efter at have siddet ude med en mindre skade i tirsdagens kamp i Randers er formstærke Patrick Wiesmach 100 procent klar til lørdagens kamp mod Skjern Håndbold i Jutlander Bank Arena.

- Jeg har trænet fuldt med de seneste dage, og det er gået fint, siger Patrick Wiesmach, der indtil skaden holdt ham ude af kampen i tirsdag havde været på Rundens Hold i 888ligaen fire gange i træk.

Også Stefan Sigurmannsson, der var ikke var med i tirsdags på grund af sygdom, er klar til Skjern-kampen.

- Der er altid ekstra intensitet over kampen mod Skjern Håndbold, og nu skal vi have revanche for de to nederlag til dem i denne sæson. Samtidig er det vigtigt for os at vinde på lørdag, så vi sikrer os førstepladsen i grundspillet, siger Patrick Wiesmach.

Skjern Håndbold har vundet de seneste fem kampe i 888ligaen og kæmper for komme op på andenpladsen i grundspillet og dermed få to point med over i slutspillet. Selv om vi endnu ikke er sikre på førstepladsen, er vi sikre på to point til slutspillet, da vi ikke kan indhente af BSV på tredjepladsen.

Skjern Håndbold har en stærk start syv'er med serberen Tibor Ivanesevic i målet, Markus Olsson, Lasse Mikkelsen og Kasper Søndergaard i bagkæden, Bjarte Myrhol på stregen, og Bjarke Christensen og René Rasmussen på fløjene.

Kampen spilles lørdag kl. 16.10, og vi forventer mellem 4.000 og 4.500 tilskuere til kampen. Du kan fortsat sikre dig billet på www.aalborghaandbold.dk

Kampen dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere