Develop Camp - forår 2019 (UDSOLGT)Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så kan du nu tilmelde dig Aalborg Håndbolds Develop Camp, hvor vi giver 26 heldige drenge fra årgang 2006 og 2007 mulighed for træning af høj kvalitet. Men skynd dig – da der kun er 26 pladser, er der tilmelding efter først-til-mølle-princip.
 
Bliv trænet af ligatrænerne – og mød ligaspillerne

Ansvarlig træner ved Develop Camp er ligaholdets to trænere Stefan Madsen og Arnor Atlason. De bliver ved træningerne assisteret af ligaspillerne i Aalborg Håndbold, der vil være med til at give input til de deltagende drenge. 
Hovedoverskriften på Develop Camp er teknisk og individuel udvikling, og deltagerne kommer primært til at stifte bekendtskab med følgende emner: 
 
·         Koordination
·         Afleveringsteknik
·         Finter
·         Skudvarianter
 
Som målmand vil du blive trænet i følgende temaer:
·         Placeringsevne
·         Bevægelighed
·         Inspiration til ”sidelinjetræning”
·         Angrebsstarter
 
Det er afgørende, at deltagerne har: 
·         Lysten til at dygtiggøre sig
·         Glæde ved håndbold og kammeratskab
·         Forventning om at udvikle sig
·         Håb og ønske om masser af fart, inspiration og aktivitet
 
Niveauet i træningerne betyder, at det forventes, at deltagerne er sikre med bolden, er træningsparate og kan indgå i en træningsgruppe. 
 
 
Praktiske informationer 
 
Prisen for at deltage er 1.495 kr., og udover de otte træninger indeholder tilmelding til Develop Camp en T-shirt, et par shorts, drikkedunk samt 5 x 2 billetter til Aalborg Håndbolds hjemmekampe til brug i foråret 2019 (Gælder ikke eventuelle DM-semifinaler og DM-finaler). 

Træningerne vil foregå mandage i tidsrummet 17.00-18.30 i Gigantium på følgende datoer: 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3.
 
Tilmelding og betaling
 
Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@aalborghaandbold.dk med emnet "Develop Camp 2019" samt følgende oplysninger i mailen:
 
-Navn
-Årgang
-Klub
-Venstre/højrehåndet
-Markspiller/målmand
-Trøje- og buksestørrelse (10-12 år = 140/152 eller 14-16 år = 164/176). Der er ingen størrelse imellem de to.
 
Kontaktoplysninger forældre:
 
- Mobilnummer 
- Mailadresse

Efter tilmelding vil du modtage bekræftelse på, om der plads til deltagelse. Når bekræftelsen er modtaget, skal der indbetales 1.495,- for at lukke pladsen.
 
Betaling skal ske ved tilmelding på Reg.: 9807 Konto: 2071 9615 27. Ved overførsel angives Navn, DCF-19.
 

 
Eksklusivpartnere