MicrosoftTeams-image (3)

Aktiviteter

Aktiviteter

Aalborg Håndbold kan ikke eksistere alene. Vi er omgivet af fans, samarbejdspartnere, andre hold og hele samfundet uden for håndboldbanen.

Herunder kan du læse om de cases vi allerede er i gang med. Vi vil løbende tilføje flere i takt med at de bliver ført ud i livet.

Cases

Kaffe til Kirkens Korshær

I foråret 2023 valgte vi at støtte op om Kirkens Korshærs varmestue i Aalborg.

I forbindelse med en hjemmekamp opfordrede vi derfor tilskuere og samarbejdspartnere til at medbringe og donere kaffe til det gode formål.

Vores samarbejdspartner Peter Larsen Kaffe donerede også til formålet, ligesom vores spillertrup valgte at donere kaffe til en værdi af 5.000 kroner.

I alt blev der indsamlet flere end 600 poser kaffe.

Du kan se mere om tiltaget her og her.

I foråret 2024 gentog vi indsamlingen med målet om at fordoble resultatet, hvilket lykkedes da der blev indsamlet mere end et halvt ton kaffe. I videoen kan du se indtryk fra indsamlingen.

Samarbejde med UCN

Aalborg Håndbold har valgt at blive officiel samarbejdspartner med den professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN), der er en af landets seks professionshøjskoler og blandt de største uddannelsesinstitutioner i Aalborg.

Som en del af vores samfundsansvar tager vi hvert år 2-4 praktikanter fra UCN, ligesom vi med jævne mellemrum stiller os til rådighed til gæsteforelæsninger, inspirationsbesøg og diverse cases for de studerende på UCN.

Vi er i Aalborg Håndbold glade og stolte over vores stærke relation til UCN, der endda har medført at hele fem af vores ansatte i administrationen er tidligere studerende fra professionshøjskolen.

Årets frivillige nordjyske håndboldtræner

Siden 2022 har vi sammen med vores hovedpartner Sparekassen Danmark kåret og hyldet ”Årets frivillige nordjyske håndboldtræner”.

Træneren findes efter nomineringer fra de nordjyske håndboldspillere, hvorefter en jury med repræsentanter fra Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark udvælger den endelige vinder.

Udover hæderen får vinderen også et flot diplom, samt en udvalgt gave fra Sparekassen Danmark, ligesom trænerens hold inviteres til en all-inclusive oplevelse i forbindelse med en hjemmekamp i Sparekassen Danmark Arena.

Vinder i 2022: Anders og Victor, U/11-trænere i Aalborg KFUM

Vinder i 2023: Stine Fonseca Bjerg, Sindal IF

Donation af billetter m.m.

Aalborg Håndbold oplever vi løbende en meget stor interesse for vores hjemmekampe. Adskillige opgør bliver udsolgt i god tid, og vi har venteliste på at blive sæsonkortholder.

Alligevel prioriterer vi hver sæson sammen med vores samarbejdspartnere SparInvest at donere op til 500 billetter, samt diverse effekter, til en række godgørende formål til vores hjemmekampe i Sparekassen Danmark Arena.

Dette er en af vores måder at give lidt tilbage til det aktive lokalsamfund, der både har formet os og som vi er en daglig del af.

Er man interesseret i at søge om denne støtte kan man læse mere og ansøge her.

Indsamling til Mødrehjælpen

I efteråret 2023 samlede vi sammen med vores mange fans og tilskuere nyt eller brugt sportstøj, sko og støvler ind til fordel for Mødrehjælpen Aalborgs butik og de mange velgørende formål som butikken støtter.

Se mere om hvad støtten går til i videoen her.

Håndbold i verdensklasse