pokal header web

AKTIVERING

Gør jeres partnerskab levende i samarbejde med Aalborg Håndbold

Ønsker I at gøre jeres partnerskab levende, så er vores aktiveringsunivers det rette sted for jeres virksomhed.

Til vand, til lands eller i luften? Vi tør at tænke stort og ud af boksen, og i samarbejde med jer får vi sammensat den rigtige kampagne for jeres virksomhed og får den eksekveret.

Vores team håndterer jeres kampagner fra start til slut, og afrapporterer efter endt kampagne.

Alle kampagner kan segmenteres, så vi rammer ønsket målgruppe på udvalgte platforme. Alt sammen med udgangspunkt I jeres ønsker og prioriteringer.

Hør mere ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Cases

JKE

DAT

Shaping New Tomorrow

Blåkläder

Det siger vores partnere

Udover de faste eksponeringsplatforme har vi benyttet aktiveringsmulighederne til kampagner – Både som matchpartner, og senest til at sætte fokus på vores nye APP igennem en videoserie. Vi er blevet holdt godt i hånden hele vejen og blevet udfordret på vores kreativitet.

Udover de faste eksponeringsplatforme har vi benyttet aktiveringsmulighederne til kampagner – Både som matchpartner, og senest til at sætte fokus på vores nye APP igennem en videoserie. Vi er blevet holdt godt i hånden hele vejen og blevet udfordret på vores kreativitet.

Matchpartner

Skagen Fiskerestaurant

9/10-22 Aalborg Håndbold – HC Midtjylland

Skagen Fiskerestaurant havde udsmykket VIP og fanzonen til deres kamp som matchpartner mod HC Midtjylland i HTH Herreligaen.

De havde en stor stand i fanzonen, hvor man kunne få smagsprøver og prøve lykkehjulet. Man kunne desuden tage et billede i vores photo booth og vinde et gavekort til restauranten. Vinderen blev fundet på storskærmen over banen i pausen. 

De havde desuden lagt en flyer på alle 5000 sæder i arenaen.

Himmerland Forsikring

25/5-22 Aalborg Håndbold – Fredericia HK

Himmerland Forsikring var Matchpartner til en slutspilskamp mod Fredericia HK i HTH Herreligaen. 

Op til kampen havde de udloddet en VIP-oplevelse via Aalborg Håndbolds Facebook, hvor vinderen kunne invitere tre venner med til kampen med afhentning i samarbejde med Audi Aalborg, blev iklædt spillertrøjer og havde VIP-billetter til kampen med spisning og drikke ad libitum.

Himmerland Forsikring havde en synlig stand i fanzonen, hvor man kunne få en uforpligtende snak om sine forsikringer og blive klogere på, hvad Himmerland Forsikring kan tilbyde.

Få et indblik i dagen gennem videoen til højre.

Skagen Fiskerestaurant

3/10-22 Aalborg Håndbold – Lemvig-Thyborøn Håndbold

Skagen Fiskerestaurant var gået all in på oppyntning af foyer, VIP og fanzonen til deres kamp som matchpartner mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i HTH Herreligaen.

De havde desuden lagt en flyer på alle 5000 sæder i arenaen, som alle havde sit unikke nummer, der blev trukket præmier ud fra. Flyeren var desuden en voucher, der gav 15 % på regningen på et besøg i restauranten.

Skagen Fiskerestaurant havde indgået et samarbejde med vores partner Ballonnord om den flotte udsmykning.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller giv os et kald på tlf. 96 35 20 30.

Ønsker du at kontakte en specifik medarbejder?