pokal header web

Årets fan

Årets fan i Aalborg Håndbold

Siden sæsonen 2022/23 har vi kåret “Årets fan”

Forud for valget af “Årets fan” er gået en nomineringsrunde, hvor medfans har kunne nominere andre fans til hæderen som “Årets fan”.

Efter udvælgelsen af tre finalister afholdes en åben afstemning online, hvor alle kan stemme på én af de nominerede fans, for at afgøre hvem der skal ende med hæderen som “Årets fans”. Herunder kan du læse mere om vinderne fra hver sæson.

Vindere af "Årets fan"

2022/23 - Pia Hansen

Den første vinder af “Årets fan” blev Pia Hansen fra Rinkenæs i Sønderjylland.

Begrundelsen i hendes nominering lød således:

Min svigermor Pia har altid været enormt håndbold interesseret, men har de senere år fundet en endnu større glæde og interesse ved at følge Aalborg Håndbold.

Til dagligt bor hun i Rinkenæs, en lille by 10 minutter fra den dansk-tyske grænse, men dette forhindrer hende ikke i, at hun gladeligt starter sin bil og kører 3 timer nordpå for at se håndbold. Som hun selv siger “Jeg er jo garanteret en kanon oplevelse, hver gang jeg er i Sparekassen Danmark Arena og se håndbold”.

Uanset, så vil jeg sige tak til Aalborg Håndbold – I har givet min svigermor et lyspunkt i hendes daglige tilværelse, som giver hende så meget glæde og energi.

Hun har det ikke altid nemt, og har givet afkald på mange ting i livet efter hun mistede førligheden i venstre ben.

I Pia har I en ægte Aalborg Håndbold fan, som er villig til at rejse langt for at se jer spille.

2023/24 - Elsebeth Jensen

Årets fan 2023/24 blev Elsebeth Jensen, der vandt en tæt afstemning foran de to øvrige nominerede.

Begrundelsen for valget af Elsebeth lød således:

Elsebeth har i alle årene med herrehåndbolden i Gigantium haft fast plads på første række. Hun har sin mand Freddy og sin datter Sisse med.

Hvis de er forhindret inviterer hun altid andre med, for som hun siger skal der ikke stå pladser tomme. Så bliver man guidet til korrekt opførsel, at vi rydder op efter os og at vi klapper og tilråber med positiv energi, og rejser os når der skal ekstra tryk på.

I Elsebeths afsnit er man som en familie, hvilket Elsebeth i høj grad bidrager til. Elsebeth fortjener denne anderkendelse da hun lige nu står i en svær kamp med et omfattende kræftforløb.

Håndbold i verdensklasse