MicrosoftTeams-image (3)

Ressourcer

Ressourcer

Vi skal ikke bruge unødvendige ressourcer – vi vil aktivt minimere vores forbrug i organisationen, til træning, ved kampe og events.

Herunder kan du læse om de cases vi allerede er i gang med. Vi vil løbende tilføje flere i takt med at de bliver ført ud i livet.

Spillertrøjer i genanvendt materiale

I samarbejde med vores beklædningspartner hummel er alle hjemmebane-, udebane- og målmandstrøjer for sæson 2023/2024 lavet med genanvendt materiale og er således et grønnere valg end den traditionelle polyester.

Klapvifter

På en sæson bruger vores trofaste tilskuere omkring 80.000 klapvifter i Sparekassen Danmark Arena til at skabe god stemning og bakke holdet op fra tribunerne.

For at skåne miljøet er alle vores klapvifter derfor svanemærkede, hvilket betyder at de er fremstillet ud fra krav der minimerer den samlede miljøbelastning.

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

I samarbejde med Aalborg Kommune har vi sikret, at de flere end 100.000 tilskuere hver sæson har mulighed for at sortere det affald der genereres i forbindelse med et besøg i Sparekassen Danmark Arena til en hjemmekamp.

Ved alle affaldsstationer i arenaen er det således muligt at sortere affald i henholdsvis pap/papir, plast/metal, pant og restaffald.

Således sikrer vi sammen, at de mange tons affald der hvert år genereres, samlet set giver et lavere CO2-aftryk.

Refood-certificering

Aalborg Håndbold er ReFood-certificeret af DAKA. Det betyder at vi efter hver hjemmekampe indsamler overskydende mad, der efterfølgende transporteres til DAKA, hvor maden oprenses og  sendes til bioforgasning. Læs mere på refood.dk

Merchandise og fanområde af upcyclede materialer

I samarbejde med den social-økonomiske virksomhed Ornli’ by Sep Nord har vi i efteråret 2023 fået upcyclet stofbannere og spillertrøjer, der er blevet til nyt merchandise, samt et fanområde med sækkestole og bænke, der benyttes i forbindelse med vores hjemmekampe i Sparekassen Danmark Arena.

Håndbold i verdensklasse