MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold Support

I Aalborg Håndbold Support er vores eneste opgave at skabe den bedste stemning omkring Aalborg Håndbolds kampe – såvel i Gigantium som på udebane, hvor vi stort set altid er repræsenteret. Supportklubben blev dannet i efteråret 2009 som resultat af en hjemmebanekamp, hvor udeholdets få tilskuere overdøvede Gigantium. Et scenarie vi siden har været skyld i mange gange rundt i Danmark. Vi viser vores støtte til holdet gennem sang, råb, larm og tifos! 

Hvorfor medlem af fanklubben?

Som medlem af Aalborg Håndbold Support får du adgang til en række fordele i form af særlige medlemsarrangementer, busture til udekampe, diverse rabataftaler og adgang til et særligt område på vores hjemmeside, hvor du kan dele dine holdninger med ligesindede Aalborg Håndbold supporters. 

Derudover bliver du del af et fantastisk fællesskab, der i snart 7 år har været samlet til en lang række mindeværdige kampe i såvel Sparekassen Danmark Arena som haller i hele Danmark og Europa. 

Et medlemskab af Aalborg Håndbold Support koster blot 100 kr. for ét år. Børn under 15 år kan blive medlem for blot 50 kr. om året og inviteres til årligt arrangement for ungdomsmedlemmer.

Vil du vide mere?

Hvis du vil læse mere om os og vores arbejde for at støtte Aalborg Håndbold på den bedst mulige måde, så besøg vores hjemmeside eller tage kontakt til os på info@aahs.dk.

Du er også meget velkommen til at tage et kig på vores Facebook-side her og vores Instagram-side her.

Håndbold i verdensklasse