pokal header web

Spar Nord Stjerner

I samarbejde med Spar Nord har Aalborg Håndbold udviklet konceptet “Spar Nord Stjerner” for U11 pige og drenge spillere i Nordjylland.

Før hver hjemmekamp spilles der to U11 kampe, en drengekamp og en pigekamp. Udover at spille i Sparekassen Danmark Arena, løber børnene en æresrunde i hallen, samt indløb med ligaspillerne.

På dagen får børnene, udover en stor oplevelse ved at spille i Sparekassen Danmark Arena,
desuden en flot gavepose fra Spar Nord og Aalborg Håndbold indeholdende: 

  • Spar Nord Stjerne T-shirt

  • Drikkedunk

  • Svedbånd

  • Diplom 

 

I Spar Nord er vi bevidste om værdien af at skabe oplevelser for de unge, lokale håndboldspillere og være medvirkende til at skabe drømme hos dem. Med Spar Nord Stjerner, hvor de unge håndboldspillere spiller forkampe til de rigtige stjerners kampe, skaber vi sammen med Aalborg Håndbold rammerne for positive oplevelser. Og hvem ved – om 10 år er børnene måske selv nogle af stjerne på holdet.

Spar Nord Stjerner er et super koncept, hvor vi sammen med Spar Nord giver de unge håndboldspillere muligheden for unikke oplevelser, og på dem måde er vi med til at knytte båndene mellem det flotte ungdomsarbejde, der finder sted i klubberne i hele landsdelen, og så den elite, vi står for i Aalborg Håndbold. Forkampene i Spar Nord Stjerner er ikke kun en oplevelse for de unge spillere, deres trænere og forældrene, men også for vi andre, der kigger på fra sidelinien. Det er jo sådan, vi alle er begyndt at spille håndbold.

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte Aalborg Håndbold på mail: info@aalborghaandbold.dk  

Håndbold i verdensklasse