pokaler_header_new

”Det endelige opgør”

Onsdag aften spilles den altafgørende kamp om DM-titlen, hvor der er lagt op til en kæmpe finalefest i en udsolgt Jutlander Bank Arena. Modstanderen er Bjerringbro-Silkeborg, og finalebraget fløjtes i gang kl. 20.30.

Efter to hjemmesejre hidtil i finaleserien skal det hele altså afgøres i en tredje DM-finalekamp, hvor alt er sat helt på spidsen.

– Vi glæder os virkelig, og det er jo den type kampe, vi alle ønsker at være en del af. Det bliver en kæmpe håndboldfest, og vi er helt klar til at komme blæsende fra start – og jeg er overbevist om, at alle tilskuere på lægterne i Jutlander Bank Arena nok skal medvirke til en fantastisk stemning og hjælpe drengene i jagten på DM-trofæet, siger direktør Jan Larsen.

Siden sidste finaleopgør har weekenden budt på EHF Final4-deltagelse, hvor vi rejste hjem med en på mange måder historisk andenplads i bagagen.

– Det har været en fantastisk oplevelse, og hele vores europæiske sæson er noget, vi kan se tilbage på med stor stolthed, når sæsonen er omme. Det er dog ikke noget, vi fokuserer på nu – i stedet er alt fokus rettet mod onsdag aften, hvor vi nok skal være klar. Det er noget helt unikt med sådan en altafgørende finalekamp, og vi vil gøre alt for at genvinde det danske mesterskab foran vores fantastiske hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

På lægterne til ”det endelige opgør” vil der være 2.750 tilskuere i en komplet udsolgt Jutlander Bank Arena. Har du ikke billet til finalebraget, kan du følge med direkte på TV2 Sport.

Er du derimod på plads i Arenaen, håber vi, du vil finde den røde trøje frem, så vi sammen kan skabe den bedst mulige kulisse om finalefesten. Vi opfordrer desuden til at orientere dig om de særlige praktiske forhold på denne side. – dørene åbner kl. 19.00.

 
Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er torsdag kl. 20.30.

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link – (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...