MicrosoftTeams-image (3)

”Interntionalt lokalopgør” venter i Jutlander Bank Arena

Søndag er der et nyt stort VELUX EHF Champions League brag på programmet i Aalborg, når de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt slår vejen forbi. Kampstart er kl. 16.50.

Der venter en højintens kulisse i en tæt på udsolgt Jutlander Bank Arena. Der er blevet løsrevet nogle enkelte billetter, så skynd dig forbi vores billetshop og sikr dig adgang til endnu en stor håndbolddag med absolut tophåndbold i højsædet.

Vores nordtyske naboer har et hav af velkendte ansigter på holdkortet. Tre danskere er med fra gæsterne i form af Lasse Svan, Anders Zachariassen og selvfølgelig ”vores egen” Simon Hald.

Foruden disse er der masser af øvrigt nordisk islæt med bl.a. Magnus Jøndal, Gøran Johannesen og Torbjørn Bergerud, der alle har været profiler i nyere tid i den hjemlige liga inden skiftet syd for grænsen.

Nordtyskerne har fået en fin start på denne sæson. I den hjemlige liga indtager de en øjeblikkelig andenplads i deres jagt på tredje ligatitel på stribe. Det er samme placering som i CL-gruppen, hvor de er noteret for tre sejre og en enkelt uafgjort, som de hentede på udebane mod MOL-Pick Szeged.

Vores egen start på Champions League gruppespillet har også været mere end godkendt, og vi ligger lige i hælene på søndagens modstander med 6 point efter de første fire kampe, hvilket rækker til en delt tredjeplads på nuværende tidspunkt.

Vi er dog opsatte på at kravle over Flensborg i tabellen efter søndagens kamp, og kravet for dette er ganske simpelt: Det kræver en sejr.

Det bliver dog selvsagt en rigtig svær opgave mod det tyske storhold, der har været en del af den absolutte topelite i en lang årrække efterhånden.

Men med publikum i ryggen i en tætpakket Jutlander Bank Arena er vi mere end klar til at tage kampen op, og vi kommer til at kæmpe med alt, hvad vi har, for at udbygge vores pointhøst VELUX EHF Champions Leagues gruppe A.

Som tidligere nævnt fløjtes der til start kl. 16.50, og der er fortsat billetter til salg lige her.
 
Du kan i øvrigt læse en udførlig beskrivelse af SG Flensburg-Handewitt her.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse