MicrosoftTeams-image (3)

1. 2. 3. 4. 5. 6 (!) spillere i VM-finalen!

Fredag blev en fantastisk håndbolddag – ikke blot for det danske og svenske landshold men også for os som klub. Med de to skandinaviske sejre har vi nemlig hele seks spillere med i søndagens VM-finale. 

Vi er dermed den klub i verden, der har flest spillere med søndag, når det store skandinaviske brag skal afgøre, hvem der kan kalde sig verdensmestre 2021. 

Allerede nu står det dermed klart, at vi i næste uge kan byde tre nykårede verdensmestre velkommen tilbage til Aalborg Håndbold. 

Fra det danske landshold har vi Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup og Nikolaj Læsø, der alle er en del af den 20-mands store trup i Egypten, der kan komme i spil til søndagens VM-finale. Fra Sverige er det Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell.

Danmark måtte igennem et sidste dramatisk stop på vejen, inden de bookede billetten til søndagens finale. En sejr på 35-33 blev det til i fredagens kamp mod Spanien.

Magnus Saugstrup leverede en ny fantastisk præstation. Han spillede tæt på fuldtid og kvitterede med syv mål. Henrik Møllgaard var igen en del af midterblokken i defensiven, inden han til sidst i semifinalen måtte se til fra tribunen efter sin tredje udvisning. Nikolaj Læsø var en af oversidderne til kampen. 

Svenskerne leverede en ny flot og overbevisende præstation, da de vandt 32-26 mod Frankrig i semifinalen. 

Felix Claar og Lukas Sandell blev tilsammen noteret for fem mål og tre assists. Mikael Aggefors blev noteret for en enkelt redning i en kamp, hvor den tidligere Aalborg Håndbold-målmand Andreas Palicka stod en flot kamp i det svenske mål. 

VM-finalen mellem Danmark og Sverige starter søndag kl. 17.30, og kampen kan følges direkte på DR1 eller TV2. 

Vi ønsker al mulig held og lykke til vores seks finalister. 

Audi Aalborg vil gerne fejre, at vi er den klub med flest spillere i VM-finalen! De udlodder derfor en Audi Q2 i en hel måned – deltag i konkurrencen på vores Facebook-side. 
 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse