MicrosoftTeams-image (3)

1.200 tilskuere til træningskamp mod landsholdet i Gigantium

Ikke færre end 1.200 tilskuere havde fundet vej til Gigantium for at se test-kamp mellem landsholdet, der er på træningslejr i Aalborg, og vort liga-hold. Det blev en underholdende kamp, hvor landsholdet som ventet var i teten hele tiden og til sidst vandt med et enkelt mål. 

Vi var uden langtidsskadede Jacob Bagersted og Martin Larsen, og desuden var Håvard Tvedten, Kristian Kjelling og Jeppe Green ude, ligesom flere af vores øvrige spillere blev skånet og kun spillede en halvleg – og tilmed var Mads Mensah Larsen jo med for landsholdet. 

Ulrik Wilbek og Nikolaj Jacobsen havde derfor aftalt, at vi lånte Kasper Søndergaard og Rune Ohm på skift. 

Desuden havde vi venstre backen Lars Jacobsen fra Team Vesthimmerland på holdet, og han markerede sig med tre flotte scoringer i 2. halvleg. Simon Hald var også med i 2. halvleg, og U 18 spilleren Christian Jensen spillede hele 2. halvleg på højre fløj. 

I 1. halvleg markerede Tobias Aren sig som ikke blot vores, men banens bedste spiller med seks scoringer. Han spillede ikke ret meget i 2. halvleg.

Alt i alt en underholdende træningskamp, og lørdag 5. januar er landsholdet tilbage i Aalborg, når der er landskamp i Gigantium mod Montenegro. 

Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...
Generelt_foto_overligger

Til Balkan-land via Bette Balkan

Dagens modstander i Machineseeker EHF Champions League, HC Eurofarm Pelister, har to danskere på holdet, blandt andre Andreas Nielsen, der er skiftet fra Mors-Thy Håndbold. Når Aalborg Håndbold for første...

Håndbold i verdensklasse