MicrosoftTeams-image (3)

1.200 tilskuere til træningskamp mod landsholdet i Gigantium

Ikke færre end 1.200 tilskuere havde fundet vej til Gigantium for at se test-kamp mellem landsholdet, der er på træningslejr i Aalborg, og vort liga-hold. Det blev en underholdende kamp, hvor landsholdet som ventet var i teten hele tiden og til sidst vandt med et enkelt mål. 

Vi var uden langtidsskadede Jacob Bagersted og Martin Larsen, og desuden var Håvard Tvedten, Kristian Kjelling og Jeppe Green ude, ligesom flere af vores øvrige spillere blev skånet og kun spillede en halvleg – og tilmed var Mads Mensah Larsen jo med for landsholdet. 

Ulrik Wilbek og Nikolaj Jacobsen havde derfor aftalt, at vi lånte Kasper Søndergaard og Rune Ohm på skift. 

Desuden havde vi venstre backen Lars Jacobsen fra Team Vesthimmerland på holdet, og han markerede sig med tre flotte scoringer i 2. halvleg. Simon Hald var også med i 2. halvleg, og U 18 spilleren Christian Jensen spillede hele 2. halvleg på højre fløj. 

I 1. halvleg markerede Tobias Aren sig som ikke blot vores, men banens bedste spiller med seks scoringer. Han spillede ikke ret meget i 2. halvleg.

Alt i alt en underholdende træningskamp, og lørdag 5. januar er landsholdet tilbage i Aalborg, når der er landskamp i Gigantium mod Montenegro. 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse