pokal header web

10-måls sejr et godt udgangspunkt før returkamp

Med en sikker sejr på 30-20 i det første opgør mod schweiziske St. Gallen har vi et godt udgangspunkt før den afgørende returkamp næste lørdag. Vi første 14-10 ved pausen.

Kampen var ret lige i det første kvarter, hvor gæsterne primært fulgte med i kraft af gode kontra-mål fra venstre fløj. Buster Juul havde også gang i den fra venstre fløj, og generelt havde vi godt fat i modstanderne i det etablerede spil.

St. Gallen var et teknisk velfunderet hold, men savnede især fysik i både forsvar og angreb. Vi tillod os endda at misbruge to straffekast i de første 30 minutter.

Vi kom godt fra start efter pausen, og især Emil Berggren og Martin Larsen havde gode langskud, der bragte os afgørende foran.

Andreas Palicka var stærkt spillende i målet gennem hele kampen. Sander Sagosen bød også ind med gode mål, ligesom Simon Hald foruden tre mål kæmpede sig til hovedparten af vores syv straffekast.

Vi tillod os at misbruge yderligere et straffekast i 2. halvleg, ligesom Palicka klarede det ene af St. Gallens to forsøg fra pletten.

Dagens 100-kamp jubilar, Christian Jensen, bød ind med tre scoringer fra højre fløj.

Før returkampen i Schweiz, hvor vi står med gode muligheder for at sikre os adgang til gruppespillet til foråret, skal vi i kamp igen på onsdag kl. 18.30  i Jutlander Bank Arena, når Århus Håndbold kommer på besøg i Boxer Herreligaen.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse