pokaler_header_new

10-måls sejr et godt udgangspunkt før returkamp

Med en sikker sejr på 30-20 i det første opgør mod schweiziske St. Gallen har vi et godt udgangspunkt før den afgørende returkamp næste lørdag. Vi første 14-10 ved pausen.

Kampen var ret lige i det første kvarter, hvor gæsterne primært fulgte med i kraft af gode kontra-mål fra venstre fløj. Buster Juul havde også gang i den fra venstre fløj, og generelt havde vi godt fat i modstanderne i det etablerede spil.

St. Gallen var et teknisk velfunderet hold, men savnede især fysik i både forsvar og angreb. Vi tillod os endda at misbruge to straffekast i de første 30 minutter.

Vi kom godt fra start efter pausen, og især Emil Berggren og Martin Larsen havde gode langskud, der bragte os afgørende foran.

Andreas Palicka var stærkt spillende i målet gennem hele kampen. Sander Sagosen bød også ind med gode mål, ligesom Simon Hald foruden tre mål kæmpede sig til hovedparten af vores syv straffekast.

Vi tillod os at misbruge yderligere et straffekast i 2. halvleg, ligesom Palicka klarede det ene af St. Gallens to forsøg fra pletten.

Dagens 100-kamp jubilar, Christian Jensen, bød ind med tre scoringer fra højre fløj.

Før returkampen i Schweiz, hvor vi står med gode muligheder for at sikre os adgang til gruppespillet til foråret, skal vi i kamp igen på onsdag kl. 18.30  i Jutlander Bank Arena, når Århus Håndbold kommer på besøg i Boxer Herreligaen.

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...