MicrosoftTeams-image (3)

10 på stribe kræver sejr over TMS på fredag i Gigantium

Fredag kl. 19.30 byder på et dejligt gensyn med traditionsklubben TMS Ringsted i en kamp i Gigantium. Holdet er nyoprykket efter et par sæsoner i 1. division, men har indtil videre formået at samle seks point. Det rækker til en placering som næstsidst sammen med Viborg HK og Skive FH.

– TMS Ringsted var sekunder fra at besejre BSV og har spillet andre flotte kampe, så vi skal op i samme gear som mod Århus Håndbold i mandags for at vinde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. De går friskt til sagen, og holdet tæller flere spillere med stor liga-erfaring. Det gælder blandt andre venstre nacken Kim Johanessen og playmaker Rune Poulsen, som vi skal holde på afstand af forsvaret.

– Ligesom mod Århus er det vigtigt, at vi holder tempoet i angrebsspillet og sørger for, at vi står kompakt i forsvaret, så vi får redninger og dermed kontraer. Vi lavede for mange tekniske fejl i 1. halvleg mod Århus, og det skal vi undgå mod TMS Ringsted, siger Nikolaj Jacobsen.

Ud over det uafgjorte mod BSV har TMS Ringsted besejret Ribe-Esbjerg og Nordsjælland og spillet uafgjort mod Skive.

TMS Ringsted har Brian Jørgensen og Mathhias Olsson i målet, lynhurtige Jesper Fredin på venstre fløj, Kim Johanessen på venstre back, Rune Poulsen er playmaker, Mikkel Sjøberg højre back, Stig Bugge højre fløj, mens Rasmus Wegmann er første valget på stregen. Holdet trænes af Jens Stuhr og Torben Nielsen.

Ud over de to langtidsskadede, Martin Larsen og Jacob Bagersted, må Nikolaj Jacobsen formentligt fortsat set bort fra venstre fløjen Håvard Tvedten.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse