pokaler_header_new

10 på stribe kræver sejr over TMS på fredag i Gigantium

Fredag kl. 19.30 byder på et dejligt gensyn med traditionsklubben TMS Ringsted i en kamp i Gigantium. Holdet er nyoprykket efter et par sæsoner i 1. division, men har indtil videre formået at samle seks point. Det rækker til en placering som næstsidst sammen med Viborg HK og Skive FH.

– TMS Ringsted var sekunder fra at besejre BSV og har spillet andre flotte kampe, så vi skal op i samme gear som mod Århus Håndbold i mandags for at vinde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. De går friskt til sagen, og holdet tæller flere spillere med stor liga-erfaring. Det gælder blandt andre venstre nacken Kim Johanessen og playmaker Rune Poulsen, som vi skal holde på afstand af forsvaret.

– Ligesom mod Århus er det vigtigt, at vi holder tempoet i angrebsspillet og sørger for, at vi står kompakt i forsvaret, så vi får redninger og dermed kontraer. Vi lavede for mange tekniske fejl i 1. halvleg mod Århus, og det skal vi undgå mod TMS Ringsted, siger Nikolaj Jacobsen.

Ud over det uafgjorte mod BSV har TMS Ringsted besejret Ribe-Esbjerg og Nordsjælland og spillet uafgjort mod Skive.

TMS Ringsted har Brian Jørgensen og Mathhias Olsson i målet, lynhurtige Jesper Fredin på venstre fløj, Kim Johanessen på venstre back, Rune Poulsen er playmaker, Mikkel Sjøberg højre back, Stig Bugge højre fløj, mens Rasmus Wegmann er første valget på stregen. Holdet trænes af Jens Stuhr og Torben Nielsen.

Ud over de to langtidsskadede, Martin Larsen og Jacob Bagersted, må Nikolaj Jacobsen formentligt fortsat set bort fra venstre fløjen Håvard Tvedten.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...