MicrosoftTeams-image (3)

10 på stribe – sejren over TMS Ringsted sikret på 16 minutter i 1. halvleg

Så er vi på 10 sejre på stribe. Vi gjorde kort proces med TMS Ringsted, og efter at vi på 16 minutter gik fra 6-6 til 20-9, så var gassen gået af den sjællandske ballon. Vi rullede det ene flotte angreb frem efter det andet – både i det stationære spil og kontraspil med scoringer fra højre fløj, Jan Lennartsson.

Johan Jakobsson bombede videre – som han gjorde i mandags mod Århus Håndbold, og Tobias Aren fulgte godt efter med mange flotte mål. Det skete i en periode, hvor vi dækkede godt op, og Erevik tog godt fra i målet, så det var en tilfreds cheftræner, Nikolaj Jacobsen, der gør status efter at have mødt alle hold én gang:

– Vi har fået mange af ting, vi arbejder med til træning, til at fungere i kampene, og det er dejligt, når tingene lykkes – og at vi endda kan gøre det med en række stamspillere på skadeslisten. Det er klart, at det bliver en noget anderledes kamp, når vi fører med 11 mål efter 26 minutter. Det betød, at der kom flere fejl ind i spillet i begyndelsen af 2. halvleg, men vi kommer godt igen og får afsluttet flot, så alt i alt er jeg tilfreds.

Vi var uden langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted. Håvard Tvedten er fortsat ude med sin fod-skade, og Kristian Kjelling har lidt knæ-problemer, så han blev sparet.

Johan Sjöstrand kom på mål i de sidste 10 minutter,  og her viste han klasseredninger som mod Århus Håndbold i mandags.

Nu venter træningskampen mod det danske landshold tirsdag kl. 15.30 i Gigantium, hvor der er fri entre, og næste fredag gælder det en vanskelig udekamp mod Skive FH.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse