MicrosoftTeams-image (3)

10 spillere med i VM-bruttotrup

Hele 10 af vores spillere er med i kampen om en plads til den kommende VM-slutrunde, som afvikles i Egypten fra den 14.-31. januar 2021.

I den danske bruttotrup indgår i alt 35 spillere. Vores tre stregspillere i form af Magnus Saugstrup, René Antonsen og Benjamin Jakobsen er alle en del af truppen, mens Henrik Møllgaard, Nikolaj Læsø og Buster Juul ligeledes er blandt de 35 navne.

Derudover er der yderligere seks spillere, som tidligere har spillet i Aalborg Håndbold. Det drejer sig om Jannick Green, Henrik Toft Hansen, Martin Larsen, Mads Mensah, Patrick Wiesmach og Simon Hald.

12 af spillerne har altså enten spillet eller spiller i Aalborg Håndbold, og de udgår således mere end en tredjedel af den 35-mands store bruttotrup.

Det svenske landshold har ligeledes sat navne på 35 spillere til deres bruttotrup, og det er med alle vores fire svenskere i blandt (Mikael Aggefors, Jonas Samuelsson, Felix Claar og Lukas Sandell).

Inden slutrunden vil de respektive håndboldforbund udtage de endelige 20-mands trupper til Verdensmesterskaberne.

Vores norske islæt i Aalborg Håndbold, Sebastian Barthold, er desuden udtaget til det norske B-landshold, som samles fra 1.-9. januar. De skal henholdsvis 5. og 8. januar spille to EM-kvalifikationskampe med Hviderusland.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse