MicrosoftTeams-image (3)

10 spillere med i VM-bruttotrup

Hele 10 af vores spillere er med i kampen om en plads til den kommende VM-slutrunde, som afvikles i Egypten fra den 14.-31. januar 2021.

I den danske bruttotrup indgår i alt 35 spillere. Vores tre stregspillere i form af Magnus Saugstrup, René Antonsen og Benjamin Jakobsen er alle en del af truppen, mens Henrik Møllgaard, Nikolaj Læsø og Buster Juul ligeledes er blandt de 35 navne.

Derudover er der yderligere seks spillere, som tidligere har spillet i Aalborg Håndbold. Det drejer sig om Jannick Green, Henrik Toft Hansen, Martin Larsen, Mads Mensah, Patrick Wiesmach og Simon Hald.

12 af spillerne har altså enten spillet eller spiller i Aalborg Håndbold, og de udgår således mere end en tredjedel af den 35-mands store bruttotrup.

Det svenske landshold har ligeledes sat navne på 35 spillere til deres bruttotrup, og det er med alle vores fire svenskere i blandt (Mikael Aggefors, Jonas Samuelsson, Felix Claar og Lukas Sandell).

Inden slutrunden vil de respektive håndboldforbund udtage de endelige 20-mands trupper til Verdensmesterskaberne.

Vores norske islæt i Aalborg Håndbold, Sebastian Barthold, er desuden udtaget til det norske B-landshold, som samles fra 1.-9. januar. De skal henholdsvis 5. og 8. januar spille to EM-kvalifikationskampe med Hviderusland.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse