MicrosoftTeams-image (3)

2019 skal sluttes godt af

Lørdag eftermiddag spiller vi årets sidste kamp, når vi gæster Skanderborg Håndbold i Primo Tours Ligaens 17. spillerunde.

Tirsdag måtte vi skuffende se muligheden for en gentagelse af sidste sæsons pokaltriumf fordufte. Fokus blev dog hurtigt rettet mod weekendens udfordring, hvor vi er opsatte på at slutte året med en sejr.

Vi topper Primo Tours Ligaen med syv point ned til nærmeste forfølger, og en sejr lørdag vil derfor være yderst vigtig i bestræbelserne på at fastholde det komfortable forspring til vores nærmeste konkurrenter, når vi går på vinterpause.

Mod lørdagens modstander har vi tradition for nogle uhyre tætte opgør. I sidste sæson blev det til en ligasejr til hvert mandskab, mens vi ligeledes mødtes i pokalfinalen, hvor vi trak det længste strå med en etmåls-sejr efter et intenst og dramatisk opgør.

I sæsonens første møde i Jutlander Bank Arena blev det til en pointdeling efter slutresultat på 26-26.

Der er altså lagt op til en tæt kamp lørdag i Skanderborg. Til at hjælpe os i jagten på sejr er mere end 100 Aalborg tilhængere, som tager turen til Skanderborg og er klar til at give drengene maksimal opbakning, så vi forhåbentlig kan slutte året på bedste vis med to point.

Kampstart er kl. 16.00. Opgøret vises ikke på TV, men ligakampene kan som altid følges spil for spil på tophåndbold.dk.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse