MicrosoftTeams-image (3)

2,02 m islænding: For koldt med fodbold i Island

Den 2,02 m høje islænding, Aron Edvardsson, er – sammen med Andreas Palicka – klar til at gøre livet surt for modstandernes skytter i den kommende sæson. Med både sine lange ben og store vingefang vil den islandske landsholdskeeper forsøge at begrænse modstander-holdets scoringer, og han fik allerede vist prøver på sin kunnen ved Jutlander Bank Cup i fredags.
 
– Som dreng spillede jeg både håndbold og fodbold hjemme i Island, men på et tidspunkt blev jeg nødt til at vælge. Det blev håndbold, for jeg synes, håndbold er sjovere, og så foregår det indendørs. Det er koldt at spille  fodbold i Island!!! Håndbold er en meget populær sport på øen og ikke mindst i den by, hvor jeg voksede op, fortæller Aron Edvardsson, der fylder 26 år torsdag 1. september.
 
Aron spillede i den islandske mesterklub, Haukar, indtil han for to sæsoner siden skiftede til Eskilstuna GUIF i den bedste svenske række.
 
– Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold, der er et af topholdene i den danske liga og samtidig deltager i de europæiske turneringer næsten hver sæson. Jeg havde hørt meget positivt om klubben på forhånd, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet efter den første måned. Der er et fantastisk publikum i Jutlander Bank Arena, så det bliver en fornøjelse at spille her hver gang.
 
– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?? 

– Jeg spiller altid håndbold – elsker at træne…. 

– Dit bud på top tre i herreligaen – efter slutspillet?? 

– Nr. 1: Aalborg Håndbold. Nr. 2: Bjerringbro-Silkeborg. Nr. 3: KIF Kolding København. 
 
Aron Edvardssons næste opgave med holdet er turneringen i Halden i Norge i den kommende weekend, og næste optræden i Jutlander Bank Arena er sæsonpremieren i ligaen fredag 28. august kl. 19.30 mod Skjern Håndbold.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse