MicrosoftTeams-image (3)

2022 åbnede med en sikker ligasejr

Årets første ligakamp endte med en sikker sejr, da vi fredag aften besejrede TTH Holstebro 34-27 på udebane.

Vi kom rigtig godt fra land i dagens kamp. Simon Gade sprudlede på sin gamle hjemmebane med flere store redninger fra start, mens der angrebsmæssigt var et godt blik for særligt Jesper Nielsen indledningsvist. 

Vores svenske stregspiller kvitterede med tre hurtige scoringer, og det hjalp os til en føring på 7-2 efter ti minutters spil.

Efterfølgende fortsatte vi med en rigtig solid defensiv med den rette intensitet, mens angrebsspillet blev afviklet med godt flow i store dele af første halvleg.

Føringen kom derfor op på otte mål i løbet af de første 30 minutter, inden hjemmeholdet fik momentum i første halvlegs slutning og reducerede til pausestilling på 12-17.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der fortsatte, hvor de slap. Vi havde problemer med at få spillet til at hænge sammen i anden halvlegs åbning, og det udnyttede TTH-mandskabet til at få reduceret forspringet til to mål af flere omgange.

Langsomt fik vi dog sat os på opgøret igen, og i en til tider meget intens halvleg begyndte vi igen at trække fra.

I kampens sidste kvarter sad vi på tingene, og vi udbyggede langsomt og sikkert føringen frem mod en sikker sejr på 34-27, hvor resultatet aldrig kom i fare i slutfasen. 

Vi fik derfor den ønskede åbning efter landsholdspausen, og sammen med de medrejsende fans, der sørgede for god opbakning, kan vi tage tilbage til Aalborg med to point i bagagen. 

Foruden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen var vi uden Aron Pálmarsson og Felix Claar, der var ude med henholdsvis en skade og sygdom.

Nu venter endnu mere håndbold denne weekend, og allerede søndag får vi lov til at komme i aktion igen, når Mors-Thy gæster Sparekassen Danmark Arena. Køb din billet til denne kamp ved at klikke her. 

Matchfacts

TTH Holstebro målscorere:
Magnus Bramming 6, Jonas Porup 5, Johan Meklenborg 4, Frederik Tilsted 3, Jesper Munk 2, Rasmus Kier 2, Jonas Gade 2, Allan Damgaard 1, Christoffer Cichosz 1, Christian Jensen 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 8, Kristian Bjørnsen 7, Lukas Sandell 6, Jesper Nielsen 4, Buster Juul 4, Sebastian Barthold 2, Andreas Holst 1, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1.

Udvisninger

TTH Holstebro: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Redninger

Josip Cavar: 2/14 (14 %)
Ronnie Nicolaisen: 8/30 (27 %)

Simon Gade: 6/24 (25 %)
Mikael Aggefors: 5/14 (36 %)

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse