MicrosoftTeams-image (3)

2022 åbnede med en sikker ligasejr

Årets første ligakamp endte med en sikker sejr, da vi fredag aften besejrede TTH Holstebro 34-27 på udebane.

Vi kom rigtig godt fra land i dagens kamp. Simon Gade sprudlede på sin gamle hjemmebane med flere store redninger fra start, mens der angrebsmæssigt var et godt blik for særligt Jesper Nielsen indledningsvist. 

Vores svenske stregspiller kvitterede med tre hurtige scoringer, og det hjalp os til en føring på 7-2 efter ti minutters spil.

Efterfølgende fortsatte vi med en rigtig solid defensiv med den rette intensitet, mens angrebsspillet blev afviklet med godt flow i store dele af første halvleg.

Føringen kom derfor op på otte mål i løbet af de første 30 minutter, inden hjemmeholdet fik momentum i første halvlegs slutning og reducerede til pausestilling på 12-17.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der fortsatte, hvor de slap. Vi havde problemer med at få spillet til at hænge sammen i anden halvlegs åbning, og det udnyttede TTH-mandskabet til at få reduceret forspringet til to mål af flere omgange.

Langsomt fik vi dog sat os på opgøret igen, og i en til tider meget intens halvleg begyndte vi igen at trække fra.

I kampens sidste kvarter sad vi på tingene, og vi udbyggede langsomt og sikkert føringen frem mod en sikker sejr på 34-27, hvor resultatet aldrig kom i fare i slutfasen. 

Vi fik derfor den ønskede åbning efter landsholdspausen, og sammen med de medrejsende fans, der sørgede for god opbakning, kan vi tage tilbage til Aalborg med to point i bagagen. 

Foruden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen var vi uden Aron Pálmarsson og Felix Claar, der var ude med henholdsvis en skade og sygdom.

Nu venter endnu mere håndbold denne weekend, og allerede søndag får vi lov til at komme i aktion igen, når Mors-Thy gæster Sparekassen Danmark Arena. Køb din billet til denne kamp ved at klikke her. 

Matchfacts

TTH Holstebro målscorere:
Magnus Bramming 6, Jonas Porup 5, Johan Meklenborg 4, Frederik Tilsted 3, Jesper Munk 2, Rasmus Kier 2, Jonas Gade 2, Allan Damgaard 1, Christoffer Cichosz 1, Christian Jensen 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 8, Kristian Bjørnsen 7, Lukas Sandell 6, Jesper Nielsen 4, Buster Juul 4, Sebastian Barthold 2, Andreas Holst 1, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1.

Udvisninger

TTH Holstebro: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Redninger

Josip Cavar: 2/14 (14 %)
Ronnie Nicolaisen: 8/30 (27 %)

Simon Gade: 6/24 (25 %)
Mikael Aggefors: 5/14 (36 %)

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse