pokal header web

21 børn fik stor oplevelse med Gestus Nord

Samarbejdet med den velgørende forening har bragt glæde til mange børn i den forgangne sæson - og tiltaget fortsætter i den kommende sæson.

Tilbage i november 2023 blev et nyt samarbejde mellem Aalborg Håndbold og den velgørende organisation Gestus Nord præsenteret.

I samarbejde med Sparekassen Danmark, Aalborg Portland, Complea, Himmerland Boligforening, AB Catering og Beierholm blev det således muligt at et udvalgt barn til hver hjemmekamp i Herreligaen fik æren af at løbe på banen med dagens kampbold, der placeres på banens midte på en særlig boldholder med Gestus Nords logo synligt for alle.

De seks samarbejdspartnere har valgt at donere reklamepladsen på boldstanderen til fordel for Gestus Nord med henblik på at kunne udbrede kendskabet og interessen for den velgørende organisation, der støtter trængte eller udfordrede børn og børnefamilier.

Udover æren af at løbe på banen med kampbolden fik det udvalgte barn og familien også mulighed for at overvære dagens kamp i Sparekassen Danmark Arena.

Status efter sæsonen 2023/24 er at hele 21 børn og deres familier foreløbig har haft denne unikke mulighed og tiltaget fortsætter også i den kommende sæson, hvor vi ser frem til at byde endnu flere børn og deres familier velkommen til tophåndbold.

Udvalgte fotos af Gestus Nord-børn der bærer kampbolden på banen i sæsonen 2023/24. Klik for større udgave.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse