pokaler_header_new

280 fans på lægterne til finalen i Kolding – medaljefest lørdag

Der bliver maksimal opbakning til Aalborg Håndbold-drengene, når vi fredag kl. 21.15 spiller den anden DM-finale på udebane i Kolding. Som udehold har vi ret til 280 billetter i hallen i Kolding, og dem har der været rift om.

– Der har været stor efterspørgsel på billetterne, og vi kunne have solgt langt flere billetter, hvis vi kunne have fået dem, siger formanden for Aalborg Håndbold Support, Tina Østergaard, der igen i år glæder sig over, at bossen – klubejer Eigild B. Christensen – har besluttet sig for at betale busserne til kampen.

Fire busser med supportere fra Aalborg Håndbold sætter fredag eftermiddag kursen mod Kolding for at bakke holdet op i bestræbelserne på at indhente de fem mål, vi er bagud efter første kamp.

De, der ikke er med i Kolding, kan se kampen direkte på TV 2 fredag kl. 21.15.

Uanset udfaldet af kampen i Kolding inviterer Aalborg Håndbold alle til medaljefest i Gigantium lørdag 17. maj kl. 14.00-15.30.

– Det skal fejres uanset, om vi vinder guld eller sølv, siger direktør Jan Larsen. Vi har haft en fantastisk med 1/8-finale i Champions League og DM-finale anden sæson i træk.

Samtidig benytter vi medalje-festen lørdag eftermiddag til at tage afsked med de spillere og trænere, der stopper i klubben.

Spillerne står for serveringen lørdag eftermiddag, og der er gratis øl/vand til alle, der møder op.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...